More

  Facebook nu va forța integrarea WhatsApp și Messenger

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook nu va forța integrarea WhatsApp și Messenger. Utilizatorii vor avea opțiunea de alege dacă doresc sau nu integrarea.

  Facebook nu va forța integrarea WhatsApp și Messenger

  În 2019, Mark Zuckerberg a demarat proiectul de fuzionare a Facebook Messenger, Instagram DM și WhatsApp. Anul trecut, compania a început să unifice Instagram și Messenger, permițând utilizatorilor să trimiteți mesaje în ambele rețele.

  Dar acesta este doar începutul, iar scopul final al platformei de socializare este de a permite utilizatorilor să ajungă la contacte prin intermediul oricărei aplicații. Loredana Crisan, vicepreședintele Messaging Experience de la Facebook a spus că Facebook are o abordare „platformă și serviciu” în acest sens. Adică, utilizatorii pot folosi orice platformă la alegere și totuși pot comunica cu prietenii prin intermediul serviciilor de bază.

  Primul pas este de a face ca DM-urile Instagram să arate mai mult ca Messenger. Crisan a spus că Messenger este aplicația socială, susținută de un cont Instagram sau Facebook, care alimentează toate interacțiunile. WhatsApp, în contrast, necesită un număr de telefon pentru a crea un cont și accesează agenda pentru a prelua contacte.

  Deși nu există nicio interacțiune directă între DM Messenger / Instagram și WhatsApp, Crisan a spus că Facebook dorește să permită acest lucru în viitor: “Vrem să facem messenger interoperabil cu WhatsApp, astfel încât să puteți trimite mesaje înainte și înapoi, la fel ca accesarea e-mailurilor și a diferitelor conturi de e-mail.”

  Ea a adăugat că utilizatorii WhatsApp vor putea alege cum vor interacționa cu rețelele sociale. La începutul acestui an, WhatsApp a lansat o actualizare controversată a politicii de confidențialitatecare a pregătit calea pentru familia de aplicații Facebook de a schimba anumite date cu aceasta în viitor.

  Toate aceste caracteristici vor fi încorporate în securitatea criptării end-to-end

  În prezent, numai WhatsApp are criptare end-to-end pentru toate interacțiunile din aplicație. Messenger a lansat o actualizare de securitate pentru apelurile vocale și video în august.

  În timp ce fuziunea Instagram-Messenger pare să meargă, integrarea WhatsApp va fi cea mai dificilă și cea mai controversată provocare. Schimbarea politicii WhatsApp a adus un val de critici, iar compania a trebuit să dea înapoi pe multe fronturi.

  Astfel, atunci când se pregătește să lanseze această caracteristică, compania va trebui să informeze utilizatorii în detaliu despre modul în care vor fi utilizate datele lor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.