More

  Instagram afectează sănătatea mintală a adolescenților

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram afectează sănătatea mintală a adolescenților. Facebook a publicat două diapozitivele care includ adnotări contextuale lungi.

  Instagram afectează sănătatea mintală a adolescenților

  Facebook a publicat informații care detaliază cercetările sale despre modul în care Instagram afectează sănătatea mintală a adolescenților. Diapozitivele publicate de companie au fost citate de The Wall Street Journal la începutul acestei luni. Știrea a raportat că cercetătorii companiei au descoperit că „Instagram este dăunător pentru un procent considerabil” de adolescenți, în special de adolescente.

  Instagram a încercat să respingă aceste afirmații, spunând că cercetările sale au fost caracterizate greșit. Dar reacția care a urmat a forțat deja compania să-și „întrerupă” activitatea pe aplicația Instagram Kids.

  Facebook este sub presiune pentru a lansa cercetarea inițială

  Șeful securității Facebook este programat să vorbească la o ședință a Comitetului de Comerț al Senatului privind siguranța copiilor, joi.

  Diapozitivele publicate oferă o scurtă privire asupra modului în care Facebook cercetează problemele care afectează propriile servicii. Multe includ adnotări îndelungate având „context” suplimentar asupra aspectelor mai controversate ale cercetării.

  De exemplu, un diapozitiv intitulat „Imaginea perfectă, a te simți atrăgător și având destui bani este cel mai probabil să fi început pe Instagram”, afirmă că informațiile din diapozitiv „nu ar trebui utilizate ca estimări ale experienței medii în rândul utilizatorilor adolescenți”.

  Alte adnotări, cum ar fi „Un adolescent din cinci spune că Instagram îl face să se simtă mai rău cu el însuși, fetele din Marea Britanie fiind cele mai negative”, încearcă să minimizeze concluziile. „Această cercetare nu a fost destinată (și nu) evaluează afirmațiile cauzale dintre Instagram și sănătate sau bunăstare.” spune compania.

  De asemenea, cercetarea oferă o perspectivă asupra tipului de conținut perceput pozitiv de adolescenți pe Instagram. Este puțin probabil ca lansarea cercetării originale să-i liniștească pe criticii Facebook, în special pe cei din Congres.

  Alte cercetări, efectuate tot de Facebook și publicate de The Wall Street Journal săptămâna aceasta, au constatat că Facebook se chinuie să păstreze adolescenții. Într-un singur diapozitiv, care nu a fost făcut public de Facebook, compania a discutat dacă datele despre copiii mici ar putea fi utilizate „ca pârghie de creștere pentru Messenger Kids”. Facebook a spus ulterior că „a fost o modalitate insensibilă de a pune o întrebare serioasă și nu reflectă abordarea noastră de a construi aplicația”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.