More

  Microsoft Teams facilitează dobândirea unor noi abilități

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft Teams facilitează dobândirea unor noi abilități. Platforma Viva Learning va fi lansată în curând.

  Microsoft Teams facilitează dobândirea unor noi abilități

  Dobândirea unei noi abilități va fi oferită în curând prin Microsoft Teams, a confirmat compania.

  Lansarea Microsoft Viva Learning va aduce educația online la serviciului de conferințe video al companiei. Se pare că platforma își va extinde programul online pentru angajați.

  Disponibil pentru majoritatea clienților la mijlocul lunii noiembrie 2021, Viva Learning urmărește să ofere companiilor o platformă unică în care angajații pot învăța, partaja și descoperi o gamă de biblioteci de conținut online concepute pentru a-și îmbogăți cunoștințele.

  Viva Learning a fost dezvăluit pentru prima dată în februarie 2021 ca parte a obiectivului Microsoft de a îmbunătăți ofertele de lucru remote pentru organizații. Microsoft Viva se integrează cu Teams ca un fel de intranet care reunește cunoștințe, studiul și instrumente de comunicare într-o afacere.

  Viva Learning este orientat spre dezvoltarea angajaților și permite membrilor să partajeze, să aloce și să învețe din materialele de instruire ale unei organizații, precum și să ajute la accelerarea procesului de integrare.

  Serviciul reunește nu doar conținut intern de la Microsoft Learn și LinkedIn Learning, ci și de la terți furnizori, precum Coursera, PluralSight și edX.  

  Utilizatorii vor vedea Viva Learning preinstalat în software-ul Teams existent, iar conținutul va fi afișat prin filele Teams și Learning.

  Viva Learning va fi disponibil pentru toate organizațiile cu abonament Microsoft Teams, cu excepția clienților din Educație sau Guvern. Lansarea este programată la sfârșitul lunii octombrie 2021.

  Va exista un nivel de bază gratuit de Viva Learning inclus cu toate licențele Microsoft 365. Nivelul va include acces complet la bibliotecile de conținut Microsoft Learn și Microsoft 365 Trainings. Utilizatorii vor trebui să facă upgrade la Viva Learning Premium pentru a debloca toate serviciile, inclusiv integrarea cu terțe programe.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.