More

  Samsung Developer Conference 2021

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Developer Conference 2021 va prezenta platformele și strategiile ecosistemului companiei. Samsung a dezvăluit programul pentru Samsung Developer Conference 2021 (SDC21), care va avea loc pe 26 octombrie. Conferința anuală, complet virtuală în acest an, va reuni dezvoltatori și creatori pentru a modela viitorul experiențelor utilizatorilor.

  La SDC21, compania intenționează să împărtășească cele mai recente actualizări software, servicii și platforme cu mii de dezvoltatori și creatori. Astfel le va permite o conectivitate mai inteligentă și mai uniformă între dispozitive.

  Participanții vor putea descoperi oportunități de a crea soluții de ultimă generație pentru milioane de utilizatori. Valorificând, astfel, ecosistemul în continuă expansiune aSamsung.

  DJ Koh, President and CEO of Samsung Electronics’ IT and Mobile Communications Business Division, va deschide SDC21, dezvăluind în ce direcție se va îndrepta strategia Samsung pentru a aduce inovația în centrul experienței consumatorilor.

  Următorii speakeri importanți vor discuta despre strategia Samsung pentru platformele și ecosistemele sale. Aceștia vor aborda subiecte care variază, de la securitate, confidențialitate, la diverse platforme, precum Bixby, SmartThings și Tizen:

  • Daniel Ahn, Senior Vice President, Mobile Platform Center
  • Samantha Osborne, Vice President, SmartThings Inc.
  • Jeongsook Lee, Vice President, Customer Experience Office
  • Yongjae Kim, Senior Vice President, Visual Display Software R&D
  • Bill Mandel, Vice President, Visual Solution Lab,Samsung Research America
  • Janghyun Yoon, Executive Vice President, Mobile Software R&D

  Sesiunile de interes ale SDC21 sunt formate din trei grupuri. Primul, Platforms Designed For Connected Experiences, va explora experiența cross-device a Bixby și SmartThings și modul în care Samsung intenționează să transforme viziunea viitoarei case inteligente în realitate.

  Cea de-a doua sesiune, Innovating Mobile Experience Across Samsung Galaxy Ecosystem, va arunca o privire asupra inovațiilor One UI 4. Dar și a procesului de proiectare a dispozitivelor pliabile pentru a ajuta dezvoltatorii să-și optimizeze propriile aplicații. Asta pentru a acomoda un număr tot mai mare de dispozitive pliabile.

  Samsung Developer Conference 2021

  Cea de-a treia sesiune, The Evolution of Tizen and Innovative Screen Experiences, va analiza noile servicii Samsung Smart TV și modul în care ecosistemul său s-a îmbunătățit prin intermediul Tizen 6.5.

  În plus, dezvoltatorii care doresc să se țină la curent cu perspectivele industriei și cu tehnologia de ultimă generație vor avea posibilitatea de a găsi multe informații utile în cadrul sesiunilor Tech Talk desfășurate de experții de top a Samsung.

  Toți cei interesați de cea mai recentă tehnologie Samsung sunt încurajați să viziteze Digital Tech Hub din cadrul SDC21. Aici vor vedea expoziția digitală realizată cu tehnologia Samsung, folosind resurse ușor accesibile.

  Code Lab va oferi o oportunitate dezvoltatorilor de a-și spori abilitățile printr-o experiență de codare practică cu aplicații eșantion pentru testarea scenariilor simple. Dezvoltatorii își pot testa chiar și codurile pe dispozitive de ultimă generație. Precum Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Filp3 prin acces de la distanță.

  În semn de recunoaștere a dezvoltatorilor de conținut pentru excelență în design, inovație, calitate și performanță, câștigătorii premiilor Best of Galaxy Store 2021 vor fi anunțați în cadrul SDC21.

  Dezvoltatorii și chiar consumatorii vor avea șansa de a câștiga un Galaxy Z Flip3 participând la colectarea de ecusoane digitale pe site-ul SDC21. Urmărind sesiuni și participând la Code Lab și Hacker’s Playground. Precum și la evenimente de socializare, cum ar fi #mySDCstack, și securizând cinci sau mai multe ecusoane digitale, participanții vor avea șansa de a câștiga un Galaxy Z Flip3.


  SDC21 va fi difuzat pe Samsung Newsroom și pe site-ul SDC pe 26 octombrie, la ora 20:00, ora României. Pentru mai multe informații despre SDC21, vizitați [https://developer.samsung.com/sdc]. Informații suplimentare pot fi găsite și pe Twitter (@samsung_dev) și Facebook (@samsungdev) cu hashtagul # SDC21.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.