More

  Black Friday 2021 la eMAG are loc pe 12 noiembrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Black Friday 2021 la eMAG are loc pe 12 noiembrie, anunță compania.

  eMAG Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului, va avea loc pe data de 12 noiembrie. Anul acesta, clienții vor avea parte, mai mult decât oricând, de categorii noi de produse și de livrare flexibilă. Livrarea este la orice oră din zi și din noapte, în rețeaua easybox. Rețeaua s-a dezvoltat accelerat în ultimii doi ani, de la 200 de unități în octombrie 2019 la 2.000 în octombrie 2021.

  Black Friday a atras clienți noi care comandă online pentru prima oară datorită prețurilor bune și gamei variate de produse accesibile de oriunde. Numărul clienților care își fac cumpărăturile online a crescut semnificativ. Fenomenul va antrena în continuare trecerea în online, dar și diversificarea categoriilor de cumpărături.

  Black Friday 2021 la eMAG are loc pe 12 noiembrie

  De asemenea, Black Friday este un moment în care se văd bine tendințele anului în ecommerce. Anul acesta, așteptările vizează creșterea plăților cu cardul. De asemenea, diversificarea coșului de cumpărături din mai multe categorii și creșterea comenzilor la easybox sunt așteptate.

  Anul trecut, nouă din zece români știau ce este Black Friday. Mai mult de 54% dintre aceștia își propuseseră să cumpere cel puțin un produs la ofertă, potrivit Kantar România.

  În ziua de Black Friday 2020, s-au înregistrat 12,4 milioane de vizite pe eMAG. Comanda ridicată în cel mai scurt timp s-a înregistrat la easybox, la doar 7 minute de la încărcare. Acest lucru s-a întâmplat chiar în ziua de Black Friday.

  În primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse. Iar comanda cu cele mai multe produse a fost plătită online cu cardul și a conținut 97 de produse distincte din categorii precum băcănie, băuturi și produse pentru îngrijirea locuinței.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.