More

  Riot Games reduce la tăcere jucătorii League of Legends

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Riot Games reduce la tăcere jucătorii League of Legends prin dezactivarea chat-ului „/all”. Dezvoltatorul va opri funcționalitatea de chat între jucătorii inamici timp de câteva patch-uri. După acea perioadă, va solicita un feedback din partea jucătorilor.

  Jocurile online au devenit tot mai mult acaparate de comportamente toxice. Aceste comportamente pot distruge experiența jucătorilor care doresc să se distreze. Riot Games a decis să dezactiveze chat-ul /all pentru jocurile publice. Decizia a fost luată pentru a reduce abuzurile verbale în League of Legends. Decizia este temporară.

  Funcția oferă jucătorilor o modalitate de a comunica cu echipa adversă. Acest lucrur poate fi o sursă de conflicte verbale. Directorul de joc, Andrei Van Roon, dar și producătorul principal de jocuri, Jeremy Lee, au scris în anunțul lor că, în acest moment, interacțiunile negative le depășesc pe cele pozitivele. Acest lucru este cauzat de creșterea abuzului verbal în joc, în acest an.

  Riot Games reduce la tăcere jucătorii League of Legends

  Echipele vor vedea în continuare emoțiile jucătorilor din echipa inamică, CTRL + 1-2-3-4 spam. Iar schimbarea nu afectează deloc funcția de chat dintre aliați. Riot știe că există încă abuzuri verbale în chat-urile de echipă și că mișcarea nu va elimina complet comportamentul din joc.

  Dezvoltatorul consideră că discuțiile de echipă sunt prea importante pentru a fi dezactivate. Totuși, deoarece asta utilizează oamenii pentru a-și strategiza și coordona acțiunile.

  Potrivit Polygon, reacția la schimbare a fost în mare parte negativă. Oamenii menționează experiențele distractive pe care le-au legat cu jucătorii din echipele adverse. Unii susțin chiar că cel mai mult comportament toxic se întâmplă în cadrul chat-urilor de echipă.

  Van Roon a clarificat de atunci pe Twitter că planul este de a testa modificarea pentru câteva patch-uri. Începând cu patch-ul 11.21, apoi de a cere jucătorilor feedback. Riot ar putea alege să păstreze sau să revină asupra deciziei. Totul se va face pe baza feedback-ului pe care îl obține. Deși ar putea să păstreze funcționalitatea în unele regiuni în care răspunsul la aceasta este în mare parte pozitiv.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.