More

  Usain Bolt este noua imagine Epson

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Usain Bolt este noua imagine Epson pentru promovarea imprimantelor EcoTank. Epson își extinde gama de imprimante EcoTank, din categoriile home și small business. Cu noile imprimante și multifuncționale, utilizatorii se pot bucura de printare mobilă, fără bătăi de cap și de un cost pe pagină redus. Odată cu prezentarea noilor echipamente EcoTank, Epson anunță și lansarea oficială a parteneriatului cu Usain Bolt. Renumitul sprinter, care a câştigat aurul olimpic de 8 ori, va fi ambasadorul campaniei pentru promovarea imprimantelor Epson EcoTank.

  Sunt încântat să lucrez alături de Epson pentru a promova imprimantele EcoTank. Aleg mereu să semnez parteneriate doar cu brandurile care cred că pot face o diferență reală. Imprimantele EcoTank elimină multe din frustrările generate de tipărirea cu echipamente cu cartușe de cerneală şi cred că orice lucru care ne face viața mai ușoară e un lucru bun. Dar este mult mai mult decât atât! Avem valori comune, cum ar fi construirea unui viitor mai bun. Pentru Epson, este vorba despre consolidarea încrederii în produsele sale, produse care ajută comunitățile să crească și să prospere. Iar pentru mine e important să-i pot inspira pe ceilalți să-și urmeze visurile, indiferent de cât de mari sau mici ar putea fi acestea”, declară Usain Bolt.

  Usain Bolt este noua imagine Epson

  „Fill and Chill” – „Realimentează și relaxează-te” este motto-ul pe care Usain îl va pune în practică, având la bază avantajele imprimantelor Epson EcoTank ce sunt livrate cu cerneală pentru până la 3 ani4. Motto-ul stă la baza unei campanii TV, care se va derula în Marea Britanie și Germania, dublată de panouri publicitare, campanii online, in-store și pe rețelele de socializare.

  De la lansarea gamei de imprimante EcoTank în anul 2010, Epson a vândut peste 60 de milioane de unități în întreaga lume. Imprimantele EcoTank le oferă utilizatorilor posibilitatea de a economisi până la 90% din costurile generale de imprimare și vin echipate cu recipiente de cerneală cu randament ridicat, special concepute pentru a alimenta eficient și facil rezervoarele de cerneală integrate.

  Cu un design compact și conectivitate completă Wi-Fi și Wi-Fi Direct, imprimantele pot fi instalate și integrate cu ușurință în orice casă sau birou. Noile modele EcoTank sunt compatibile cu aplicația Epson Smart Panel, ceea ce permite utilizatorilor configurarea și controlarea lor (monitorizarea, imprimarea, scanarea etc.) cu ajutorul dispozitivelor smart.

  Spune adio cartușelor de cerneală!

  Rezervoarele de cerneală de mare capacitate din echipamentele EcoTank permit alimentarea eficientă, iar recipientele de cerneală special create pentru aceată gamă sunt proiectate astfel încât să poată fi realimentate doar culorile consumate.

  Aceste imprimante economice au în cutie recipiente de cerneală care vor asigura necesarul pentru până la 3 ani de funcționare. Modelele EcoTank L1210, L1250, L3250, L3260 și L5290 sunt livrate cu cerneală suficientă pentru a imprima până la 8.100 de pagini alb-negru și 6.500 de pagini color, în timp ce modelele EcoTank L4260, L6260, L6270 și L6290 au la livrare suficientă cerneală pentru a imprima până la 14.000 de pagini alb-negru și 5.200 de pagini color. În momentul în care va fi necesară realimentarea cu cerneală, un set accesibil de recipiente oferă echivalentul a până la 66 de cartușe de cerneală.

  Toate noile modele de imprimante Epson EcoTank au la bază tehnologia Micro Piezo Heat-Free, tehnologie ce permite înregistrarea unui consum redus de energie și o nevoie mai mică de piese de schimb. Capul de imprimare este, de asemenea, preinstalat, astfel încât configurarea imprimantei este un proces lipsit de complicații. Modelele L6260, L6270 și L6290 folosesc, în plus, tehnologia capului de printare Epson PrecisionCore, una dintre cele mai rapide tehnologii de imprimare cu jet de cerneală din lume.

  În condițiile în care din ce în ce mai mulți angajaţi lucrează de acasă, având o viață de familie mai aglomerată, noile imprimante Epson EcoTank sunt binevenite în orice cămin sau birou mic. Costurile reduse de funcționare și confortul imprimării flexibile, fără cartușe de cerneală, cu o conectivitate mobilă optimizată, fac ca noile noastre modele EcoTank să se potrivească tuturor utilizatorilor”, declară Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România şi Bulgaria.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.