More

  TP-Link lansează Omada EAP610

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TP-Link lansează Omada EAP610, un Access Point Wi-Fi 6 Dual-Band ideal pentru afacerile care vor să beneficieze de puterea Wi-Fi 6.

  TP-Link, lider global în furnizarea de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, anunță lansarea pe piața din România a noului Access Point Wireless Dual-Band din gama sa de business, Omada EAP610 Wi-Fi 6.

  Acesta reprezintă soluția ideală pentru proprietarii de business-uri care doresc să-și ducă afacerile la nivelul următor, prin puterea Wi-Fi 6, beneficiind astfel de viteze sporite, de o capacitate mai mare a rețelei, dar și de lag scăzut.

  „Omada EAP610 este cel mai accesibil Access Point Omada cu tehnologie Wi-Fi 6 produs de TP-Link și este o componentă cheie a unei soluții de business ce se poate dovedi alegerea perfectă pentru foarte multe afaceri care doresc să beneficieze de eficiență și performanță la prețuri foarte competitive.

  Dincolo de ușurința în utilizare și de managementul centralizat via cloud, soluția Omada le oferă utilizatorilor încredere sporită datorită suportului local garantat de specialiștii noștri atât înaintea vânzării, cât și după realizarea ei, celor 5 ani de garanție și, nu în ultimul rând, calității specifice TP-Link, brandul numărul 1 în lume în segmentul WLAN. Mai mult, cei care își doresc să încerce soluțiile de business oferite de TP-Link au posibilitatea să le testeze și să decidă care este cea mai bună implementare pentru nevoile lor”, a declarat Simona Nijnic, Head of Sales TP-Link România.

  Viteze Wi-Fi 6 superioare, pentru mai multe dispozitive conectate

  Access Point-ul Wireless Dual-Band Omada EAP610 cu montare pe tavan oferă un upgrade considerabil, îmbunătățind considerabil viteza și fluiditatea conexiunii, pentru eficiență sporită și mai multe dispozitive conectate.

  Mai mult, acesta se conectează fără probleme în platforma Omada SDN, integrându-se armonios cu celelalte dispozitive ce formează rețeaua de business. Managementul centralizat 100%, realizat via Cloud, permite realizarea unei rețele scalabile, cu o singură interfață și cu monitorizare inteligentă.

  Mai mult, datorită tehnologiei Omada Mesh, implementarea se realizează mult mai simplu. Astfel, Access Point-ul Wi-Fi 6 Omada EAP610 extinde semnalul către zonele greu de acoperit, fără să fie nevoie de conectarea unor cabluri incomode suplimentare. Performanța rețelei este optimizată și de tehnologia care permite organizarea inteligentă a rețelei. Acest lucru înseamnă că dispozitivele sunt conectate automat unul cu celălalt utilizând cea mai eficientă cale, în vreme ce tehnologia Self Healing se asigură că utilizatorii rămân conectați chiar și atunci când un Access Point își întrerupe funcționarea.

  Design elegant și armonios, ușor de montat

  Designul elegant al Access Point-ului Omada EAP610 permite integrarea lui armonioasă în orice mediu, fiind foarte ușor de montat pe tavan. Acesta trebuie doar poziționat pe perete, apoi rotit pentru o fixare sigură, și este gata de utilizare.

  Cele mai importante caracteristici ale Access Point-ului Omada EAP610:

  • Viteze Wi-Fi 6 ultra-rapide: vitezele simultane de 574 Mbps în banda de 2,4 GHz și 1201 Mbps în banda de 5 GHz oferă o performanță Wi-Fi totală de 1775 Mbps.
  • Wi-Fi 6 de înaltă eficiență: mai multe dispozitive conectate se pot bucura de viteze mai rapide
  • Management centralizat via Cloud: gestionează local întreaga rețea, în Cloud, prin intermediul aplicației Omada
  • Seamless Roaming: conferințele video și apelurile de voce se desfășoară fluid, chiar dacă utilizatorii se deplasează între două locații diferite
  • Omada Mesh: permite conectivitatea wireless între dispozitive access point, pentru o rază de acoperire mai mare și pentru implementare flexibilă
  • Alimentare PoE+: suportă atât Power over Ethernet (802.3at), cât și conectare direct la priză, pentru sisteme flexibile
  • Rețea securizată pentru oaspeți: alături de multiplele opțiuni de autentificare (SMS/Facebook/Wi-Fi/Voucher/Local User etc.) și tehnologii multiple pentru securitatea rețelei wireless

  Access Point-ul Omada EAP610 cu tehnologie Wi-Fi 6 este disponibil în oferta distribuitorilor oficiali TP-Link Romania, dar și în oferta partenerilor specializați.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.