More

  Qualcomm Snapdragon 695 oferă 5G pe smartphone-uri entry

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Qualcomm Snapdragon 695 oferă 5G pe smartphone-uri entry, completând noua gamă lansată de producător. Alte două procesoare vin să îmbunătățească performanțele smartphone-urile de buget.

  Acum că telefoanele 5G sunt mai accesibile, Qualcomm vrea să facă aceste dispozitive cu costuri reduse și dezirabile. Compania a introdus trei noi procesoare care promit să ofere performanțe îmbunătățite pentru dispozitivele 5G entry. vedeta noii game este Snapdragon 695.

  Această versiune îmbunătățită, bazată pe tehnologia de 6nm disponibilă pe 690, adaugă undă milimetrică 5G mult mai rapidă. Acesta oferă, în același timp, o grafică cu până la 30% mai rapidă și sarcini CPU cu 15% mai rapide. Următorul smartphone mid-range ar putea fi mult mai potrivit pentru jocuri și descărcări de fișiere de mari dimensiuni.

  Snapdragon 480 Plus și 778G Plus sunt iterații ale modelelor 480 și 778G, care oferă îmbunătățiri minore la performanța CPU și GPU. Sunt îmbunătățiri numai bune pentru dispozitivele entry.

  Qualcomm Snapdragon 695 oferă 5G pe smartphone-uri entry

  Există, de asemenea, un singur procesor LTE, Snapdragon 680, care beneficiază de tehnologia de 6 nm a lui 695, fără costurile suplimentare pentru 5G. Este destinat piețelor în care serviciul 5G este fie limitat, fie prea scump.

  Toate cele patru modele urmează să ajungă în produsele de livrare înainte de sfârșitul anului 2021. Honor, Motorola, Nokia, Oppo, Vivo și Xiaomi vor folosi unul sau mai multe dintre noile Snapdragon în dispozitivele lor.

  Procesoarele de 6 nm (inclusiv 778G Plus) ajută Qualcomm să continue să deservească o mare parte a pieței de smartphone-uri. În ciuda rezervelor limitate de procesoare de 5 nm, cum ar fi 780G. Nu trebuie să se bazeze pe o tehnologie mai veche.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.