More

  Samsung a anunțat cloud gaming pentru televizoarele Tizen

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung a anunțat cloud gaming pentru televizoarele Tizen, dar nu a oferit detalii suplimentare. Nu este primul demers al Samsung în direcția serviciilor de cloud gaming.

  Samsung a anunțat că va intra pe scena cloud gaming cu o ofertă pentru platforma sa de televizoare inteligente Tizen. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței pentru dezvoltatori Samsung. Compania nu a oferit mai multe detalii despre ce jocuri vor fi disponibile, pe ce alte platforme, dacă există, sau când se va lansa. Jocurile în cloud sunt un domeniu în care intră mulți dintre marii săi concurenți tehnologici. Dar este și un domeniu în care Samsung s-a interesat înainte.

  La începutul anilor 2010, Samsung a lucrat cu o companie de streaming de jocuri numită Gaikai. Scopul colaborării era de a aduce o versiune inițială a jocurilor în cloud pe televizoarele sale de ultimă generație. Și atunci, ca și acum, Samsung Cloud Gaming dorește permiterea rulării jocurilor doar pe televizor, cu conexiune la internet și controler. Sistemul a fost lansat chiar și în versiune beta. Dar apoi noul proprietar al lui Gaikai a decis să meargă într-o altă direcție. Apropo, proprietarul respectiv a fost Sony, iar tehnologia a fost în cele din urmă inclusă în serviciul PlayStation Now.

  Samsung a anunțat cloud gaming pentru televizoarele Tyzen

  În 2021, Samsung se va confrunta cu mai multă concurență decât ar fi avut-o, în special de la marile companii. Google își administrează serviciul Stadia, Amazon lucrează la Luna și mai multe companii, precum Microsoft și Nvidia, au, de asemenea, propriile lor oferte.

  Însă, în general, scopul este de a obține servicii de streaming de jocuri pe cât mai multe platforme posibil. Oferind aceeași experiență de joc pe telefoane și televizoare. Samsung spune că scopul său cu serviciul de cloud gaming este să permită „utilizatorilor să joace cele mai recente jocuri pe televizorul lor inteligent Samsung echipat cu platforma Tizen”.

  Samsung mai spune că lucrează cu parteneri la serviciu și că folosește tehnologia web pentru a-l opera. După cum spuneam, Samsung nu a oferit detalii suplimentare, deci va trebui să mai așteptăm.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.