More

  MGT anunță debutul noului brand OM SYSTEM

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  MGT anunță debutul noului brand OM SYSTEM pe piața din România. OM SYSTEM a fost lansat pentru gama de camere și obiective interschimbabile, camere digitale compacte, produse audio, binocluri și alte servicii.

  Acesta vine cu o puternică istorie în spate, fiind de fapt noul brand sub care vor fi disponibile în viitor, produsele Olympus din segmentul audio și video. De asemenea, OM Digital anunță şi dezvoltarea în prezent a unei noi camere cu obiective interschimbabile, compatibilă cu standardul Micro Four Thirds System, care va încorpora conceptul OM SYSTEM și care promite să aducă fotografia la un nou nivel. 

  Brandul OM SYSTEM

  De mai bine de 80 de ani de la lansarea Semi-Olympus I în 1936, afacerea Olympus Corporation a avut parte de un sprijin extraordinar din partea clienților, pentru produsele de imagistică Olympus. În timpul erei camerelor pe film, compania a oferit un design compact și ușor, fără precedent, cu seria OM de camere SLR pe 35mm. De aceea, filozofia de dezvoltare subliniază faptul că design-ul trăiește și sub noul nume. Privind spre viitor, OM Digital îşi propune să dezvolte şi să crească brandului OM SYSTEM prin crearea unei noi identități. 

  Dezvoltarea unei noi camere cu lentile interschimbabile 

  Conformă cu standardul Micro Four Thirds System, camera cu obiective interschimbabile ce este încă în stadiul de dezvoltare, combină capabilitățile OM Digital de producție și tehnologiile de ultimă oră pentru a îmbunătăți semnificativ performanța și a oferi o experiență fotografică de neegalat.  Standardul Micro Four Thirds System este utilizat pentru a realiza sisteme mai compacte și mai ușoare, consolidând funcțiile care extind domeniul fotografiei și accelerând îmbunătățirea calității imaginii și a expresivității fotografice, totul prin utilizarea tehnologiei fotografice computaționale. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.