More

  Instagram modifică formatul Stories

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Instagram modifică formatul Stories și vine cu o noutate pe care utilizatorii o vor aprecia foarte mult. De acum, utilizatorii vor putea să participe la Stories, pentru prima dată de la lansarea funcției. Acest lucru se va realiza prin intermediul unui sticker.

  Stickerul „Add Yours” va încuraja alți utilizatori să posteze propriiel Stories. Noul sticker vine ca urmare a lansării stickerului „link”, de săptămâna trecută. Acum, Instagram mai lansează acest nou sticker. Compania descrie noul sticker ca un foarte bun catalizator pentru generarea de conținut. Iar aici ne referim mai exact la conținutul pentru Stories.

  Instagram mai subliniază și faptul că este pentru prima oară când adaugă o nouă modalitate de a permite publicului larg să participe la acest format. Este o modalitate de a „lovi două păsări cu o singură piatră”. Pe de o parte, stickerul actionează ca un indemn ca utilizatorii să încarce propriile Stories. De cealaltă parte, este o bună modalitate prin care pot descoperi noi oameni pe care să îi urmărească.

  Asta pentru că atunci când apeși pe sticker, va fi afișată lista completă a celor care au contribuit la acest topic. Tot din acea interfață poți viziona Stories ale tuturor celor care s-au implicat.

  Instagram modifică formatul Stories

  Noul sticker este o unealtă bună care ajută Instagram să sporească interacțiunea utilizatorilor cu platforma. Asta pentru că au existat mai multe statistici care arată că popularitatea între tineri, în special, este în scădere. Colac peste pupăză, cel mai mare competitor al său, TikTok, acaparează tot mai mult din acest segment de vârstă.

  Nu este nicio coincidență faptul că în imaginile de prezentare sunt adolescenți, care folosesc noua funcționalitate. Încă din anul 2018, Instagram a depus eforturi mari de a populariza aplicația în rândul tinerilor, pentru a-i atrage pe platformă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.