More

  Facebook introduce chatul LIVE pentru recuperarea conturilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook introduce chatul LIVE pentru recuperarea conturilor, ca formă de suport pentru utilizatorii rămași fără credențiale. Noua inițiativă oferă suport îmbunătățit atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru utilizatorii normali.

  S-a iscat un război între platforme, care are ca scop stimularea financiară a creatorilor de conținut. Dar în focul acestui război, un critic a spus despre Facebook, Meta și Instagram că le lipsește capacitatea de a oferi suport de bază acelor creatori de conținut.

  Fie că este vorba despre moderarea comunității și instrumentele de gestionare a paginilor sau dacă se asigură că au pe cineva la care să ajungă dacă nu mai accesează contul lor. A fost o problemă constantă, cu care s-au confruntat utilizatorii acelor platforme.

  Acum companiile încearcă să schimbe asta, anunțând un „mic test” de asistență prin chat live pentru creatorii vorbitori de limba engleză din SUA. În acest fel, acești creatori de conținut de nivel mediu pot obține un răspuns rapid, dacă au întrebări despre o plată sau, de exemplu, despre cum să folosească o nouă funcție pentru Instagram Reels.

  Un alt element care este și mai important se adresează celor care sunt blocați în afara contului lor, dintr-un motiv sau altul.

  BuzzFeed publică o informație, din august, care vorbește despre o economie subterană a persoanelor care pretind că au acces în interior la Meta. Acestea percep sume bani pentru a ajuta cu restaurarea contului. Pentru persoanele care folosesc rețelele sociale ca afacere, aceștia pot simți că nu au de ales decât să plătească. Mai ales când căile normale de asistență pentru clienți nu răspund.

  Facebook introduce chatul LIVE pentru recuperarea conturilor

  Facebook spune că acum testează „asistență prin chat live pentru unii utilizatori vorbitori de limba engleză din întreaga lume, inclusiv creatori, care au fost blocați de conturile lor”. Compania spune că este prima dată când oferă asistență live pentru această problemă. Mai mult, se concentrează asupra persoanelor care nu se pot conecta. Fie din cauza activității neobișnuite, fie pentru că au încălcat standardele comunității.

  Alte modificări anunțate în această săptămână includ o moderare mai bună a comentariilor cu blocarea cuvintelor cheie. Dar și asistență pentru moderare care poate ascunde automat comentariile cu linkuri sau imagini. Va exista și posibilitatea de a bloca un utilizator. Împreună cu orice conturi noi pe care încearcă să le facă mai târziu. Va fi instituit și un loc dedicat pentru vizualizarea comentariilor ascunse.

  Dacă încerci să intri în direct și să construiești o bază de fani, atunci vei putea face acest lucru cu mai mulți oameni. Asta deoarece Facebook a adăugat capacitatea de a co-transmite cu până la trei invitați suplimentari.

  Poți, de asemenea, să distribui acele transmisiuni live sub formă de Stories care apar în partea de sus a fluxurilor urmăritorilor. Dar și insigne și privilegii, care fac mai ușor pentru gazdă să știe când vizionează fanii înfocați.

  În cele din urmă, gazdele video pot adăuga link-uri prezentate. Linkuri pe care spectatorii pot face clic fără a părăsi videoclipul și sondajele care funcționează pe mobil. Așa cum au făcut-o deja pe desktop.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.