More

  Google Play Games va fi disponibil pe Windows

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Play Games va fi disponibil pe Windows începând cu anul 2022. Google va aduce jocurile Android pe PC-urile Windows.

  Începând de anul viitor, jocurile disponibile pe Google Play Games vor fi disponibile dincolo de ecranele dispozitivelor Android și ChromeOS.

  Directorii Google au anunțat pe scena la Game Awards 2021 că, în 2022, serviciul de aplicații va fi disponibil și pe Windows.

  Jucătorii vor putea experimenta jocurile lor preferate Google Play pe mai multe dispozitive: comutând fără probleme între un telefon, tabletă, Chromebook și, în curând, PC-uri cu Windows”, a declarat Greg Hartrell, director de produs, Jocuri pe Android și Google Play, într-un comunicat.

  Google Play Games va fi disponibil pe Windows

  Compania s-a grăbit să constate că acesta nu este un parteneriat între cele două corporații tehnologice, ci mai degrabă un produs nou în totalitate.

  Acest produs construit de Google aduce tot ce este mai bun din jocurile Google Play pe mai multe laptopuri și desktop-uri și suntem încântați să ne extindem platforma. pentru ca jucătorii să se bucure și mai mult de jocurile lor preferate Android”.

  Nu avem suficiente detalii cu privire la data exactă a lansării. Mai important, nu știm dacă controlerele existente vor avea compatibilitate încrucișată.

  Dar având în vedere cât de repede au acceptat jucătorii să joace pe Chromebookuri, oferirea utilizatorilor Windows de același acces la unul dintre cele mai mari ecosisteme de jocuri din lume s-ar putea dovedi o afacere profitabilă pentru ambele companii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.