More

  PUBG Mobile interzice dispozitivele trișorilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  PUBG Mobile interzice dispozitivele trișorilor, în loc să aplice sancțiunea pe cont. Demersul a fost întreprins pentru versiunea jocului pentru mobil din India.

  Trișatul este o problemă la fel de mare și în jocurile mobile, la fel ca pe toate platformele. Iar Krafton ia măsuri suplimentare pentru a-i

  Vezi această postare pe Instagram

  O postare distribuită de BATTLEGROUNDS MOBILE INDIA (@battlegroundsmobilein_official)

  ” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>împiedica pe cei care trișează. Publicația 91Mobiles informează că dezvoltatorul interzice acum definitiv dispozitivele trișorilor în Battlegrounds Mobile India , adică versiunea locală a jocului.

  Jucătorii necinstiți nu pot să-și creeze conturi noi pentru a continua să vă strice meciurile. Teoretic, trebuie să cumpere un nou telefon sau o tabletă, pentru a crea un cont nou.

  PUBG Mobile interzice dispozitivele trișorilor

  Conceptul de interzicere a dispozitivelor nu este nou. Jocuri precum Call of Duty: Warzone și Valorant blochează demult jucătorii, identificându-i după componentele hardware. Totuși, nu este o practică obișnuită pentru jocurile de mobil. Iar Battlegrounds Mobile India este un exemplu deosebit de proeminent. Vorbim de peste 16 milioane de oameni care joacă zilnic acest joc.

  Interzicerea dispozitivelor nu va opri brusc pe unii să trișeze. Deși interzicerea dispozitivelor necesită mai mult efort, în special pe mobil, nu este imposibil.

  Totuși, efortul lui Krafton ar putea descuraja mulți trișori „ocazionali”. Iar asta ar putea fi suficient pentru a atrage, sau a menține, jucătorii cinstiți feriți de experiența negativă care este acum în scădere.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.