More

  XPG Vault are un SSD de 1TB

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  XPG Vault are un SSD de 1TB, care este capabil să stocheze toate jocurile tale, la purtător. Rata de transfer este de 1GB/s, deci este un concept desprins din filmele SF. Acum, cu siguranță nu vor mai fi gameri supărați, care să lovească cu mouse-ul de perete.

  XPG a anunțat XPG Vault, un mouse „concept” care are un SSD încorporat care permite să transportați mouse-ul și spațiul de stocare într-un singur pachet, potrivit Engadget.

  Nu este un lucru nou, ca un mouse să aibă încorporat un mediu de stocare. Acest mediu de stocare permite memorarea comenzilor macro și ale preferințelor utilizatorului. Conceptul de utilizare al mouse-ului și pe post de memorie flash există de peste 10 ani. Dar, acum, XPG țintește mai sus. Iar acum vorbim despre un mouse convertibil, purtator a tuturor jocurilor pe care le deții.

  XPG nu oferă mai multe detalii despre Vault, în comunicatul de presă. Dar compania spune că „prototipul actual poate integra un SDD cu până la 1TB capaitate, care rulează la 985 MB/s” și se conectează cu USB-C.

  Având în vedere că este un mouse cu fir, acea performanță pare posibilă. Mai mult, ar implica că poți juca, de fapt, jocurile stocate direct în mouse-ul XPG Vault. Cu siguranță este suficient loc pentru câteva jocuri. Cu toate acestea, nu este clar ce alte niveluri de stocare sunt disponibile și dacă va fi actualizat.

  XPG prezintă mouse-ul cu SSD de 1TB

  De asemenea, nu există date despre SSD. Deși, mai mult ca sigur va fi produs de ADATA, compania de memorie și SSD care deține XPG.

  Comunicatul de presă nu include specificații tehnice pentru utilizatorii foarte nișați, cum ar fi DPI-ul sau senzorul Vault-ului. Postarea companiei anunță, totuși, și mouse-ul XPG Alpha, care seamănă mult cu Vault. Acesta va folosi senzorul Pixart PAW3335 și va avea capabilități wireless. Dar modelul Alpha nu va avea spațiu de stocare încorporat.

  XPG spune că vizitatorii standului său din cadrul CES vor putea vedea modelul Vault. Așa că este posibil să primim mai multe detalii despre el, în curând.

  Având în vedere că acesta este catalogat ca un „concept” și „prototip”, nu știm dacă va fi produs în masă. Nu este ceva neobișnuit pentru produsele anunțate la CES.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.