More

  Samsung confirmă lansarea Galaxy S22

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung confirmă lansarea Galaxy S22 prin intermediul unei invitații de presă. Invitația este pentru evenimentul Galaxy Unpacked 2022, care va avea loc pe 9 februarie 2022.

  Era de așteptat ca Samsung să anunțe, mai devreme sau mai târziu data de lansare a noii serii flagship Samsung Galaxy S22.

  Informațiile inițiale ofereau ca dată de lansare probabilă finalul lunii ianuarie 2022, ce târziu. Atunci aflam detalii suplimentare despre capacitatea de încărcare rapidă a viitorului flagship. Iar mai târziu, în luna decembrie 2021, alfam informații despre memorie și culorile disponibile pe noua serie.

  Samsung confirmă lansarea Galaxy S22

  Dar ce aflăm direct de la Samsung prin intermediul invitației de presă?

  „Adevăratele inovații tehnologice evoluează odată cu noi și ne modelează lumea în care trăim. Iar Samsung crează acele device-uri care schimbă regulile și redefinesc viitorul. Ești gata să descoperi tot ceea ce credeai că este imposibil să faci cu un smartphone?”

  Mai nimic, evident. Că doar nu vor strica mare dezvăluire înaintea evenimentului. Dar știm că pe data de 9 februarie 2022, începând cu ora 17:00 vom putea urmări „care sunt device-urile care modelează viitorul erei mobile”.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.