More

  World of Warcraft va permite raidurile cu facțiuni mixte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  World of Warcraft va permite raidurile cu facțiuni mixte, aducând jucătorii Hoardei și Alianței în același grup. Prieteniile nu vor mai fi condiționate de facțiunea aleasă. Dar doar pentru „raiduri” și „dungeons”.

  Întotdeauna a existat o delimitare strictă în World of Warcraft între jucătorii Alianței și ai Hoardei. Poți coopera doar cu oameni din aceeași facțiune. Cu toate acestea, Blizzard este gata să înlăture parțial acea barieră. După cum informează Polygon, actualizarea WoW 9.2.5 va permite accesări în „dungeons” între facțiuni, raiduri și meciuri PvP. Nu vei fi izolat de prietenii tăi, doar pentru că au ales facțiunea „greșită” pentru personajele lor.

  Jucătorii vor avea opțiunea să invite direct persoane dintr-o facțiune adversă sau să se alăture unor grupuri adhoc în Group Finder, pentru un anumit tip de eveniment. Cu toate acestea, liderii grupului pot limita instanțele la jucătorii din aceeași facțiune.

  Și nu vă așteptați să trăiți în armonie cu rivalii în afara acestor circumstanțe controlate. Ghildele, evenimentele bazate pe matchmaking și open-world se vor comporta ca de obicei.

  World of Warcraft va permite raidurile cu facțiuni mixte

  Funcția este disponibilă indiferent de nivel, deși vor exista câteva cazuri în care grupurile multi-facțiuni nu pot intra, cum ar fi Battle of Dazar’alor, Trial of the Crusader și Icecrown Citadel. Ele vor trebui „reproiectate” pentru a elimina elementele unei singure facțiuni, potrivit Blizzard.

  Nu există o dată de lansare pentru actualizarea 9.2.5 în acest moment. Este o actualizare solicitată de mult timp și este oportună într-un mediu de după „Battle for Azeroth”, în care Alianța și Hoarda au ajuns la un armistițiu fragil.

  Dacă crește sau nu numărul de jucători este o altă poveste. Dexerto observă că baza totală activă lunară a Blizzard a scăzut cu 20 de milioane între 2017 și 2021. Iar WoW a jucat probabil un rol important în această scădere.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.