More

  Wordle a fost cumpărat de New York Times

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Wordle a fost cumpărat de New York Times, iar nimeni nu știe ce se va întâmpla mai departe. Wordle, jocul de cuvinte care îi încântă pe entuziaștii de joucri puzzle a fost achiziționat de New York Times.

  Jocul este creat de Josh Wardle și partenerul său Palak Shah, iar o dată pe zi oferă jucătorilor șase încercări să ghicească un cuvânt din cinci litere.

  Într-un interviu acordat publicației Times la începutul acestei luni, Wardle a recunoscut că proiectul a fost inspirat parțial de Spelling Bee. Este unul dintre jocurile pe baza de abonament ale ziarului alături de care Wordle va apărea, probabil, în curând.

  The Times nu a dezvăluit termenii exacti ai achiziției Wordle. Deși a declarat într-un comunicat de presă că a plătit „o sumă cu șapte cifre”.

  Wordle a fost cumpărat de New York Times

  Pe Twitter, Wardle a declarat că, deși „a fost incredibil să urmărești cum Wordle a adus atât de multă bucurie atâtor de mulți”, el a găsit experiența „puțin copleșitoare”. Asta având în vedere că el a întreținut jocul gratuit de unul singur, joc foarte accesat. El notează că, odată ce va migra la Times, Wordle „va fi gratuit pentru toată lumea”, iar scorul de victorii va fi probabil păstrată.

  Wordle a devenit o senzație peste noapte. Dar nu a fost primul succes al creatorului său. În timp ce era angajat de Reddit, el a fost responsabil atât pentru „Place”, cât și pentru „The Button”. Ambele au atras mult feedback pozitiv. Deși nu cât amploarea sau puterea de rezistență a Wordle, despre care se estimează că are milioane de utilizatori zilnic.

  Un bot urmărește numărul de rezolvări care sunt partajate pe Twitter prin intermediul emoji-urilor, de acum omniprezente, negre, verzi și aurii. În mod regulat, contorizează 250.000 de astfel de tweet-uri zilnic.

  Jocul în sine a devenit un fel de șablon pentru o nouă varietate de puzzle-uri de cuvinte. Generează o varietate de versiuni care variază de la provocări interesante – cum ar fi Dordle cu două coloane, cuvintele încrucișate sau adversarul Absurd.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.