More

  AOC oferă monitoare business cu certificare TCO Certified 9

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  AOC oferă monitoare business cu certificare TCO Certified 9, fiind la a noua generație de certificare. AOC este printre primii producători de monitoare care a primit certificarea TCO Certified, a 9-a generație.

  Noua certificare TCO Certified pentru monitoare a fost publicată pe 1 decembrie 2021, iar 34 de modele de monitoare AOC, orientate către mediul  business au fost astfel certificate. În acest moment, AOC are al treilea portofoliu ca mărime de pe piața de monitoare acreditate cu această nouă certificare. Portofoliul de monitoare AOC certificate TCO 9 variază de la 22 de inci la 34-inci si oferă rezoluții de la Full HD până la 4K, permițând utilizatorilor sa aleagă monitorul perfect nevoilor lor.

  Generația a 9-a a TCO Certified certifică produse care sunt fabricate într-o manieră responsabilă din punct de vedere social, inclusiv responsabilitatea și transparența lanțului de aprovizionare si utilizarea materialelor și substanțelor chimice în mod responsabil.

  Astăzi, sustenabilitatea este una dintre provocările principale cu care se confruntă în prezent toate sectoarele, inclusiv produsele IT. Lupta pentru a deveni cu adevărat o ramură sustenabilă reprezintă o îmbunătățire continuă a tuturor standardelor, inclusiv producția responsabilă din punct de vedere social și ecologic, eficiența energetică a produselor, urmarea unui plan de economie circulară, prelungirea duratei de viață a produselor IT și reducerea deșeurilor electronice.

  În 2021, AOC a demonstrat angajamentul de a proteja planeta în diferite moduri. În februarie, birourile AOC din Amsterdam au primit certificatul ISO 50001 al Directivei europeane privind eficiența energetică (EED).

  AOC oferă monitoare business cu certificare TCO Certified 9

  Certificarea ISO 50001 urmărește să cartografieze fluxurile de energie și să determine potențiale zone unde se poate face economie. AOC a trecut și de auditul extern ISO 14001, care marchează cerințele pentru un sistem de management de mediu. AOC a setat standardul pentru produse mai eficiente din punct de vedere al resurselor, folosind mai puțin polistiren, materiale plastice și cerneală. Anul acesta, AOC a continuat să se concentreze pe responsabilitatea socială publicând o politică privind drepturile omului pentru întreaga companie, alături de TPV, sprijinind organizațiile caritabile dedicate gamingului, cum ar fi organizația de caritate SpecialEffect din Marea Britanie.

  Gama B2B de la AOC este destinată unui spectru larg de utilizatori profesioniști. Variind de la ecranul tactil portabil de 15,6” până la dimensiuni ultra-late de 34”, rezoluții de la Full HD până la 4K, portofoliul acoperă diferite scenarii de utilizare, de la mediul office până la workstation-uri cu docking station USB-C încorporat. Pentru companiile care își propun să își reducă amprenta de carbon, monitoarele de AOC cu certificat TCO 9 reprezintă o alegere foarte bună.

  „Vrem să mulțumim TCO Development pentru lansarea acestei noi certificări TCO. Generația a 9-a a certificării îi împinge pe producători să aducă pe piață produse mai eco-friendly. Împreună cu TCO Development, vom duce sustenabilitatea și economia circulară la următorul nivel”, spune Kevin Yang, Product Technical Product and Compliance Manager Europa, CSI și Rusia, AOC și MMD.

  Înființată în 1992, TCO Certified este o certificare globală de sustenabilitate pentru produsele IT (conform ISO 14024), independentă de industria IT și de cumpărători, fiind dezvoltată de organizația TCO Development.

  TCO Certified, generația a 9-a

  Atunci când utilizatorii cumpără produse TCO Certified generația 9, pot fi siguri că produsul pe care l-au cumpărat îndeplinește toate criteriile stricte care conduc la responsabilitatea socială și de mediu pe tot parcursul ciclului de viață al produsului. În generația a 9-a a certificării sunt îmbunătățite criteriile pentru combaterea corupției și aprovizionarea cu minerale, sunt extinse alternative mai sigure la substanțele periculoase și sunt impuse criterii mai ambițioase pentru economia circulară. În plus, au fost adăugați noi indicatori de performanță a sustenabilității (SPI) pentru a ajuta cumpărătorii să facă alegeri informate cu privire la sustenabilitatea produselor.

  Lista completă a mandatelor și cerințelor care trebuie îndeplinite, precum și definiții și clarificări ulterioare pot fi explorate în documentația TCO Certified, generația a 9-a.

  În aceste vremuri provocatoare și tulburi cu care se confruntă lumea în prezent, AOC este extrem de mândru de această realizare. Aducând pe piață un număr atât de mare de produse sustenabile si eco-friendy, AOC are un impact pozitiv din punct de vedere social si al mediului înconjurător, în același timp le permite cumpărătorilor să facă o alegere mai bună și mai ecologică.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.