More

  Apple remediază probleme majore iOS și macOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple remediază probleme majore iOS și macOS la nivel de securitate, care puneau în pericol utilizatorii. Actualizarea Mac remediază și problemele de descărcare a bateriei pentru MacBook-urile Intel.

  Utilizatorii Apple vor dori să actualizeze dispozitivele în curând. Asta în cazul în care țin la securitatea software de ultimă oră. 9to5Mac informează că Apple a lansat actualizări pentru iOS 15.3.1, iPadOS 15.3.1, macOS Monterey 12.2.1 și watchOS 8.4.2 care remediază o defecțiune semnificativă de securitate WebKit.

  Site-urile web special concepute pot profita de o eroare „Use after free”. Adică referirea la memorie după ce este eliberată pentru utilizare. Astfel, site-urile rulează cod arbitrar pe dispozitiv. Nici acesta nu este un exercițiu teoretic. Apple a spus că a existat cel puțin un raport despre vulnerabilitatea „exploatată în mod activ” înainte ca un patch să fie gata.

  Apple remediază probleme majore iOS și macOS

  Upgrade-ul macOS remediază și o problemă de descărcare a bateriei pentru MacBook-urile bazate pe Intel. Deși 9to5 a spus că utilizatorii cu Mac-uri bazate pe M1 au observat și ei această problemă. Între timp, instalarea noii versiuni iOS ar trebui să rezolve o problemă cu afișajele Braille care nu răspund.

  Aceasta este a treia exploatare pe care Apple a corectat-o ​​în 2022, inclusiv o defecțiune a nucleului. Între acestea a remediat și o eroare Safari care ar putea scurge istoricul browserului și informațiile contului Google.

  Deși nu sunt upgrade-uri interesante, ele sugerează că Apple este hotărât să țină pasul cu potențialii atacatori. Dar și că există mai multe amenințări pe care trebuie să le rezolve cât mai curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.