More

  Apple vrea să elimine abuzul AirTags

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple vrea să elimine abuzul AirTags de care foarte multe persoane rău intenționate profită. Abuzurile acestui produs merge de multe ori în zone aflate în afara legii.

  Apple a lansat AirTags în 2021, un produs concurent pentru dispozitivele de urmărire Bluetooth precum Tile și Samsung Galaxy SmartTag. Rețeaua „Find My” a companiei Apple are o acoperire mult mai mare decât oricare dintre concurenții săi. Asta deoarece fiecare iPhone din lume este conectat la ea, ceea ce are un dezavantaj.

  Cu toate acestea, AirTag-urile sunt din ce în ce mai folosite pentru urmărire și alte utilizări abuzive. Apple a anunțat joi o serie de modificări menite să combată utilizarea abuzivă. Actualizările vor fi lansate pe tot parcursul anului 2022.

  Apple a declarat într-un anunț de știri: „Am devenit conștienți de faptul că persoanele pot primi alerte de urmărire nedorite din motive benigne. Cum ar fi atunci când împrumută cheile cuiva cu un AirTag atașat sau când călătoresc într-o mașină cu AirPod-urile unui membru al familiei lăsate înăuntru. Am văzut, de asemenea, rapoarte despre actori răi care încearcă să folosească abuziv AirTag în scopuri rău intenționate sau criminale. […] Prin propriile noastre evaluări și aceste discuții, am identificat mai multe moduri în care putem actualiza avertismentele de siguranță AirTag și ne putem proteja împotriva urmăririi ulterioare nedorite”.

  Apple vrea să elimine abuzul AirTags

  Prima modificare va fi disponibilă într-o „actualizare viitoare a software-ului”. Dispozitivul va avertiza oamenii în timpul procesului de configurare AirTag. Utilizatorii vor fi informați că dispozitivul este destinat doar să fie utilizat cu propriile bunuri și că forțele de ordine pot solicita informații de identificare despre proprietarul unui AirTag.

  Se presupune că Apple se conformează tuturor solicitărilor de aplicare a legii legate de AirTags, despre care Apple spune că a dus deja la acuzații penale în unele cazuri.

  Apple intenționează, de asemenea, să îmbunătățească alerta „Accesoriu necunoscut detectat”. Mulți utilizatori au observat-o deja pe dispozitivele lor iOS. Alerta nu apare pentru AirTags, ci doar pentru alte accesorii care pot folosi rețeaua Find My. Dar Apple va schimba acest lucru pentru a afișa numele dispozitivului, în aceeași actualizare ca și avertismentul de configurare menționat mai sus.

  În cele din urmă, Apple lucrează la o serie de actualizări care speră să elimine și alte abuzuri. Oamenii vor putea folosi Precision Finding pentru a localiza AirTag-uri dintr-o alertă de urmărire nedorită. Exact așa cum poți face deja cu propriile AirTags. Apple modifică și intervalul în care este detectat un AirTag necunoscut sau un accesoriu de rețea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.