More

  Apple amână iPhone-ul pliabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple amână iPhone-ul pliabil pentru 2025, dar explorează dispozitive pliabile cu display de 20 de inch. Apple și-a amânat, probabil, iPhone-ul pliabil până în 2025. Iar compania explorează MacBook-uri pliabile cu ecran complet, potrivit analistului Ross Young, Display Supply Chain Consultants (DSCC).

  Într-un nou raport DSCC privind viitoarele dispozitive pliabile și rulabile, Young a explicat că ‌iPhone‌ pliabil de la Apple a fost amânat până în 2025. Aceasta pare a fi o întârziere semnificativă în comparație cu previziunile anterioare. Inițial, dispozitivul ar fi fost lansat în 2023 sau 2024. Întârzierea vine după discuții cu surse din lanțul de aprovizionare, sugerând că Apple nu se grăbește să intre pe piața pliabilă.

  În ciuda întârzierii planurilor pentru lansarea dispozitivelor pliabile pentru ‌iPhone‌, Apple se presupune că explorează posibilitatea de a oferi notebook-uri pliabile. Dispozitivele vor avea display complet, fără tastatură fizică. Se spune că Apple discută cu furnizorii săi despre notebook-uri pliabile cu ecrane de aproximativ 20 de inch.

  Apple amână iPhone-ul pliabil

  Young a spus că acest dispozitiv ar putea forma o nouă categorie de produse pentru Apple și ar putea rezulta într-un produs cu dublă utilizare. Laptopul va fi capabil să funcționeze ca un notebook cu o tastatură pe ecran de dimensiune completă când este pliat și ca monitor când este desfăcut și utilizat cu o tastatură externă. Pliabilul ar putea permite, de asemenea, rezoluții 4K sau mai mari la dimensiunea pe care Apple o explorează, a adăugat Young.

  Perioada de lansare pentru notebook-ul pliabil este „probabil mai târziu” decât 2025, 2026 sau 2027. Dezvăluirea interesului Apple pentru segmentul notebook-urilor pliabile se spune că este „o veste bună pentru industria pliabilelor”, în general.

  Young a dezvăluit o serie de perspective precise asupra planurilor Apple, cum ar fi ecranul ProMotion al iPhone 13 Pro. Dar și dimensiunea ecranului și ramele iPad mini din a șasea generație, ecranele mini-LED ale MacBook Pro de 14 și 16 inchi cu ProMotion, și altele. Cel mai recent, Young a lansat zvonurile despre designul camerei TrueDepth în formă de pastilă și modul selfie perforat al iPhone 14 Pro pentru a înlocui bretonul, cât și data lansării în iunie a mini-LED iMac Pro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.