More

  Apple începe producția iPhone 14

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple începe producția iPhone 14 în stadiul de testare. Aparent, Luxshare va produce doar modele low-end. Se pare că prima fază a producției iPhone 14 este în desfășurare. Se află într-o etapă cunoscută sub numele de producție de probă. În această fază, un număr mic de dispozitive sunt asamblate pentru a aduna date care vor ghida producția ulterioară în masă.

  Producția de probă are patru obiective principale

  Mai întâi, este testat procesul de asamblare planificat pentru a identifica orice probleme întâlnite. În al doilea rând, se identifică oportunitățile de îmbunătățire a eficienței. În al treilea rând, sunt colectate date, cum ar fi numărul de unități produse pe oră. În cele din urmă, este stabilit un proces adecvat de monitorizare a calității.

  Anul trecut, Apple a promovat Luxshare de la un furnizor de componente la un asamblator de iPhone. Acesta a fost promovat inclusiv pentru asamblarea unor unități iPhone 13 Pro. Pro Max a fost încă asamblat exclusiv de Foxconn.

  Cu toate acestea, speranța companiei de a vedea o creștere a comenzilor pentru iPhone în acest an pare să fi fost năruită. UDN raportează că Luxshare va primi, în acest an, comenzi de asamblare doar pentru modelul de bază iPhone 14.

  Apple începe producția iPhone 14

  Apple iPhone 14 a intrat recent în operațiunea de producție de probă OEM. Este raportat că fabrica Luxshare nu a obținut încă comanda de serviciu de producție de masă de import (NPI) și o va rata.

  Pentru iPhone 14 de ultimă generație, anul acesta, este posibil să primească comenzi doar pentru iPhone 14 de bază și să devină al doilea furnizor. Foxconn este ferm stabilit drept principalul OEM pentru iPhone, iar comenzile iPhone 14 din acest an sunt „sigure”.

  Producția de probă, care începe spre sfârșitul lunii februarie, este în conformitate cu anii anteriori. Acest lucru sugerează că totul se derulează până acum conform programului pentru gama iPhone 14 din acest an.

  Ne așteptăm să vedem un nou design, bretonul înlocuit fie cu o gaură pentru cameră, cu o decupare în formă de pastilă pentru cameră și alte tehnologii, fie cu o combinație a celor două.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.