More

  Realme împrumută de la Oneplus o funcționalitate vitală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Realme împrumută de la Oneplus o funcționalitate vitală, sub forma „glisorului pentru alerte”. Este echivalentul comutatorului de la iPhone, pentru modul silențios.

  Realme ar putea împrumuta una dintre caracteristicile cheie ale OnePlus pentru smartphone-urile sale. Compania face parte din grupul BBK Electronics, care deține și alți giganți de smartphone-uri precum Oppo, Vivo și OnePlus. Mărcile de smartphone-uri din cadrul grupului BBK sunt cunoscute că își împărtășesc resursele tehnologice. O astfel de caracteristică cheie pe care Realme ar putea-o împrumuta de la OnePlus este „Alert Slider”.

  MySmartPrice a aflat în exclusivitate, de la informatorul Yogesh Brar, că Realme testează dispozitive noi cu un „glisor de alertă”. În cazul în care nu știți, glisorul de alertă comută între modul sonerie și modul vibrație, la fel ca iPhone. De mult timp, glisorul de alertă a fost găsit în mod regulat pe aproape toate smartphone-urile OnePlus. Va fi a doua companie deținută de BBK, după OnePlus, care va echipa dispozitivele sale cu un glisor de alertă.

  Realme împrumută de la Oneplus o funcționalitate vitală

  Realme va lansa primul său smartphone cu un glisor de alertă cât de curând. Funcția va apărea pe smartphone-urile mid-range de la Realme. Brar ne spune că primul smartphone cu glisor de alertă din gama Realme va fi lansat chiar în aprilie. Detaliile exacte despre dispozitiv rămân necunoscute.

  OnePlus nu a fost la fel de dornic să aducă glisorul de alertă pe seria sa Nord CE. Butonul a fost disponibil pe Nord 2 și pe alte smartphone-uri premium de peste 300 euro. Odată cu lansarea smartphone-urilor mid-range cu un glisor de alertă, Realme va fi mai accesibilă pentru consumatori.

  Nu suntem departe de lansarea dispozitivului menționat. Deocamdată, nu avem detalii tehnice despre dispozitiv și nici data exactă de lansare a acestuia.

  Realme se pregătește în prezent pentru lansarea seriei Realme 9 5G. Compania a confirmat lansarea a două smartphone-uri, care includ 9 5G și 9 5G SE. Dispozitivele vor avea un procesor Dimensity 810 și Qualcomm Snapdragon 778G.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.