More

  WhatsApp va permite crearea de sondaje

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp va permite crearea de sondaje și lucrează la un tab dedicat comunităților. Este începutul unui lung șir de noi funcționalități care vor fi dezvoltate.

  WhatsApp nu s-a sfiit să experimenteze cu noi funcționalități în ultima vreme. Compania a testat mai multe funcții noi în ultimele luni, deoarece își propune să ajungă din urmă cu Telegram.

  Aplicația a lansat recent previzualizări complexe de documente. Dar a adăugat și posibilitatea de a întrerupe/relua atunci când înregistrați un mesaj vocal. În același timp, WhatsApp testează și o nouă funcție pentru grupuri. Aceasta va permite utilizatorilor să realizeze sondaje în cadrul grupurilor WhatsApp.

  După cum informează WABetainfo, WhatsApp dezvoltă o nouă funcție care va permite crearea de sondaje în chat-urile de grup, pentru a sonda rapid membrii grupului.

  Într-o captură de ecran distribuită de publicație, putem vedea WhatsApp solicitând utilizatorului să introducă întrebarea din sondaj.

  WhatsApp va permite crearea de sondaje

  Pe următorul ecran, utilizatorul va putea, probabil, să enumere opțiunile sau să solicite opțiunile pe care membrii grupului le pot vota. Funcția de sondaj este încă într-o fază destul de incipientă și nu este încă disponibilă în WhatsApp.

  WABetainfo arată că sondajele vor fi disponibile numai în grupurile WhatsApp și vor fi criptate end-to-end. Telegram a permis utilizatorilor săi să creeze sondaje din 2018, așa că WhatsApp încearcă să prindă din urmă.

  În plus, WhatsApp testează și p secțiune dedicată „Comunității” pentru a facilita urmărirea grupurilor și comunităților din care faci parte. Fila Comunitate va înlocui fila actuală a camerei, aflată în partea stângă.

  Capacitatea de a crea sondaje și secțiunea dedicată „Comunitate” sunt încă în curs de dezvoltare. Nu au fost încă implementate pentru utilizatori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.