More

  Samsung cu ecran lateral rabatabil

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung cu ecran lateral rabatabil este cel mai nou patent obținut de producătorul coreean de smartphone-uri. Ar fi o completare neobișnuită a gamei de pliabile cu care Samsung se mândrește.

  Samsung nu este străin de design-urile ciudate, cu telefoanele sale pliabile recente. În special, mergând împotriva curentului în comparație cu smartphone-urile tradiționale. Cu toate acestea, se pare că un brevet, recent descoperit, a dezvăluit cel mai ciudat design de telefon Samsung.

  Let’s Go Digital a dezvăluit un brevet din 2021, depus la Oficiul Mondial de Proprietate Intelectuală (WIPO). Brevetul arată un smartphone cu un ecran care se rotește lateral.

  Ecranul pliabil este situat în jumătatea superioară a telefonului. Acesta este curbat în jurul spatelui și așezat lângă camerele din spate, atunci când nu este utilizat. Când desfaci afișajul din stânga, ai un ecran extins pentru partea din față. Deși această extensie se aplică doar pentru jumătatea de sus. Acest lucru dă o formă aproximativă cu numărul șapte sau o formă de „L” răsturnat.

  Potrivit Let’s Go Digital, designul are o balama în partea stângă jos, precum și trei magneți pentru a menține afișajul lipit de capacul din spate, atunci când este pliat. Brevetul mai notează că ecranul are sticlă ultra-subțire pentru protecție.

  Samsung cu ecran lateral rabatabil

  Există câteva cazuri de utilizare discutate pentru un design ca acesta, axat în principal pe multitasking. Teoretic, poți avea vizorul camerei în jumătatea superioară a afișajului deschis, iar comenzile camerei sau o aplicație diferită în jumătatea inferioară.

  Jumătatea superioară a ecranului ar putea fi, de asemenea, utilizată pentru YouTube sau alte forme de redare video. În timp ce alte aplicații rulează în jumătatea inferioară a ecranului, la fel ca LG Wing. Acest design ar putea fi la îndemână și pentru selfie-uri cu camerele din spate. Este folosit ca vizor afișajul pliat din spate.

  Totuși, mai avem câteva rețineri despre acest design. Ecranele pliabile oferă o durabilitate îmbunătățită în zilele noastre. Dar încă nu sunt la fel de rezistente ca ecranele tradiționale acoperite cu Gorilla Glass. Și faptul că acesta este un ecran pliabil înseamnă că afișajul ar putea fi deteriorat mai ușor.

  Am văzut, de asemenea, că cele mai recente dispozitive pliabile de la Samsung se mândresc cu rezistență la apă, dar fără rezistență la praf. Așa că bănuim că și aici protecția la praf va fi o provocare.

  Oricum, acesta este doar un brevet, deocamdată, și nu există nicio garanție că va exista o lansare comercială.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.