More

  Vivo X Fold are încărcare rapidă de 80W

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vivo X Fold are încărcare rapidă de 80W, potrivit listărilor apărute pe un site de certificare. Vivo X Fold a fost depistat și pe TENAA.

  Vivo se pregătește să lanseze dispozitivul său pliabil. Se zvonește că vivo va lansa noul dispozitiv pliabil în zilele următoare, respectiv Vivo X Fold. Era de așteptat ca X Fold să fie lansat ca primul telefon pliabil al mărcii. Același design pliabil a fost divulgat în cursul zilei de astăzi.

  Vivo X Fold are încărcare rapidă de 80W
  Vivo X Fold are încărcare rapidă de 80W

  Acum, modelul pliabil al companiei, Vivo X Fold, a fost găsit pe site-ul web de certificare 3C. Pe site am putut vedea care este viteza de încărcare a viitorului dispozitiv.

  Vivo X Fold are încărcare rapidă de 80W

  Un dispozitiv Vivo cu numărul de model „V2178A” a fost listat în baza de date de certificare 3C. 3C vine de la „China Compulsory Certification”. Acest număr de model corespunde dispozitivului Vivo X Fold, care urmează să fie lansat în China, în zilele următoare. Lista dezvăluie că telefonul va veni cu suport pentru încărcare de 20V, 4A, ceea ce corespunde unei încărcări rapide de 80W. În afară de 80W, X Fold va suporta și standardele de încărcare rapidă de 10W (5V, 2A), 18W (9V, 2A) și 66W (11V, 6A).

  Pe lângă mențiunea de încărcare rapidă, certificarea confirmă și că telefonul va veni cu suport pentru rețeaua 5G. Alte caracteristici și specificații sunt necunoscute momentan.

  Specificațiile Vivo X Fold au fost dezvăluite cu câteva zile în urmă și iată ce știm până acum. Se spune că Vivo X Fold vine cu un ecran de acoperire Full HD+ de 6,5 inch. Va avea și cu un afișaj exterior de 120 Hz cu o rezoluție Full HD+. Se spune că dispozitivul are un procesor Snapdragon 8 Gen 1 și va avea o baterie de 4600mAh. Se spune că pliabilul vine cu încărcare rapidă de 80W și încărcare wireless de 50W.

  Vivo X Fold a fost listat și pe site-ul de certificare TENAA, dar site-ul web nu a dezvăluit nicio specificație pentru moment. Baza de date TENAA confirmă numărul de model V2178A și, de asemenea, suportul pentru rețea 5G.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.