More

  Rețeaua 5G de la Orange este acum în 9 orașe

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Rețeaua 5G de la Orange este acum în 9 orașe. Bucureşti intră în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G pentru 100% din populaţia capitalei.

  Conectivitate 5G pentru toţi bucureştenii

  Clienţii Orange se pot bucura acum de conectivitate nelimitată şi acces la cea mai performantă reţea mobilă 5G, oriunde în Bucureşti. Capitala devine astfel primul oraş din România ce oferă conectivitate 5G pentru toţi locuitorii săi prin intermediul reţelei mobile Orange.

  Astfel, cei cu un abonament Orange 5G şi un telefon compatibil, vor beneficia de viteze maxime de download de până la 1.2Gbps.

  Această premieră completează promisiunea Orange de a oferi clienţilor săi acces la cea mai extinsă şi performantă reţea mobilă din România, dar şi la cele mai noi tehnologii, cum este 5G.

  Rețeaua 5G de la Orange este disponibilă pe lângă Bucureşti, Otopeni şi Voluntari şi în Cluj-Napoca, Iași, Timişoara, Brașov, Constanţa şi Mamaia

  Clienţii Orange care doresc să beneficieze de experienţa 5G pot alege acum abonamentul Smart 15 disponibil cu internet nelimitat 5G.

  Astfel, abonamentul Smart 15 aduce clienţilor internet naţional nelimitat 5G, 7.20 GB în roaming SEE, minute şi SMS-uri nelimitate naţional şi în roaming SEE, 600 de minute internaţionale, dar şi beneficii în Orange TV Go, totul cu 15 euro pe lună, ofertă disponibilă pentru abonamentele cu o perioadă contractuală de 24 de luni.

  Pentru a beneficia de cea mai bună experienţă şi acoperire 5G în Bucureşti, clienţii Orange pot alege unul dintre următoarele terminale: OPPO Reno 3 Pro 5G , Xiaomi Mi 10 5G, Motorola moto g 5G plus, LG Velvet 5G şi Huawei P40 Pro.

  În plus, până pe 30 octombrie 2020, Oppo Reno 3 Pro 5G beneficiază de preţuri preferenţiale pentru abonamentele din gama Smart, dar şi de o ofertă specială de 249 euro pentru portarea abonamentului din altă reţea şi activarea abonamentului Smart 15.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.