More

  Samsung One UI 4.1 disponibil pe Galaxy Z Fold3 și Z Flip3

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung One UI 4.1 disponibil pe Galaxy Z Fold3 și Z Flip3, ca parte a unei actualizări complexe. Samsung a început să introducă actualizarea One UI 4.1 pe dispozitivele sale flagship mai vechi.

  Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3 sunt primele care primesc noua actualizare a interfeței Samsung. Actualizarea aduce noi funcții de editare a fotografiilor, precum și o tastatură Samsung revizuită cu suport Grammarly încorporat.

  Cu certitudine, ambele unități Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 au început să primească actualizarea, care are o dimensiune de aproximativ 950MB și aduce cel mai recent patch de securitate din martie.

  Actualizarea va ajunge și pe dispozitivele mai vechi după cum urmează:

  • seria Galaxy S21 (inclusiv modelul FE)
  • seria Galaxy S20 (inclusiv modelele FE),
  • Galaxy Z Fold2, Galaxy Fold 5G și Galaxy Fold.
  • Galaxy Z Flip 5G și Galaxy Z Flip
  • seria Galaxy Note20, Galaxy Note10+ și seria Galaxy S10.

  Anumite modele din seria Galaxy A și Galaxy Tab S7 FE vor primi actualizarea în curând.

  Samsung One UI 4.1 disponibil pe Galaxy Z Fold3 și Z Flip3

  În ceea ce privește noile funcții există o câteva care se pot dovedi utile pentru utilizatori. Între ele se numără partajarea Google Duo Live. Aceasta permite utilizatorilor să-și partajeze ecranul cu prietenii și să vadă împreună fotografii în aplicația nativă Samsung Gallery, în timp ce sunt într-un apel. Browserul Samsung și Notes sunt, de asemenea, acceptate în noua caracteristică.

  Aplicația Expert RAW va fi limitată, deocamdată, la seriile S21 Ultra și S22. În acest timp ce suportă Galaxy Z Fold3 în aprilie 2022 și Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note20 Ultra și Galaxy Z Fold2 mai târziu în acest an.

  Expert RAW vă oferă controale manuale suplimentare pentru fotografierea, precum și posibilitatea de a edita fotografii capturate în formatele JPG și DNG RAW, precum și videoclipuri.

  Samsung aduce și funcția Object Eraser cu noua actualizare care permite eliminarea obiectelor nedorite din fotografii. Noua actualizare adaugă și opțiuni îmbunătățite de partajare a fotografiilor și partajare rapidă, precum și o integrare Grammarly la tastatura Samsung.

  Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.