More

  Samsung îmbunătățește experiența S Pen pe Galaxy Z Fold 4

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung îmbunătățește experiența S Pen pe Galaxy Z Fold4 prin intermediul „Super UTG”. Galaxy Z Fold4 ar putea fi primul smartphone pliabil de la Samsung care adoptă în întregime S Pen. Mai mult, dispune de un toc dedicat pentru acest accesoriu.

  Conform unui nou zvon, Samsung lucrează la ca ecranul pliabil să fie mai rezistent. Compania va folosi tehnologia UTG (Ultra-Thin Glass) îmbunătățită. Astfel, display-ul pliabil al lui Galaxy Z Fold 4 va fi mai rezistent la zgârieturi. Samsung ia în considerare rebrandingul UTG ca „Super UTG”, în scopuri de marketing.

  Samsung îmbunătățește experiența S Pen pe Galaxy Z Fold 4

  Galaxy Z Fold3 este primul dispozitiv pliabil care funcționează cu un S Pen. Cu toate acestea, compatibilitatea este limitată la S Pen Fold Edition și S Pen Pro. Aceste accesorii oferă aceeași funcționalitate ca un S Pen obișnuit, dar au un vârf mai moale. Vârful este încărcat cu arc pentru a proteja afișajul pliabil de zgârieturi și lovituri.

  „Super UTG” Samsung ar putea fi următorul nivel

  UTG face ca ecranele pliabile Samsung să fie mai rezistente decât cele ale concurenței. Dar chiar și așa, aceste panouri sunt mai susceptibile la deteriorare la forțe externe decât ecranele rigide, acoperite cu Gorilla Glass.

  Samsung a continuat să îmbunătățească UTG cu fiecare generație Z Fold. Compania va face același lucru pentru viitorul Galaxy Z Fold4. Conform unui nou zvon, Samsung ia în considerare comercializarea acestui substrat de sticlă îmbunătățit denumit „Super”, sub marca UTG.

  Zvonul recent nu menționează exact cu cât va fi mai rezistentă noua generație de „Super UTG” față de soluția existentă. Deci, dacă Galaxy Z Fold4 va funcționa sau nu cu S Pen-uri obișnuite rămâne de văzut. Dar, indiferent, panoul pliabil al lui Z Fold4 ar trebui să aibă o toleranță mai mare la zgârieturi.

  Sursa, via

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.