More

  Project Diamond de la Samsung este de fapt Galaxy S23

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  A circulat pe internet o informație potrivit căreia Samsung lucrează la un al treilea model de smartphone pliabil. Noul smartphone ar fi avut numele de cod „N4”, iar tehnologia de pliere ar fi fost prin rulare. Ulterior, au apărut noi informații care ar fi sugerat faptul că viitorul pliabil ar purta numele de cod „Diamond”. Iar acum, ca lucrurile să se complice și mai mult, există informații potrivit cărora acest dispozitiv nu are nicio legătură cu plierea.

  În schimb, „Project Diamond” este numele de cod intern pentru Galaxy S23, de anul viitor. Insiderul Ross Young confirmă speculația, despre care s-a confirmat a fi adevărată. Aceesta confirmă în mod tacit că Galaxy S23 este deja în dezvoltare, ceea ce nu este deloc surprinzător, având în vedere că smartphone-urile de ultimă generație necesită luni de zile pentru a fi proiectate, dezvolta, apoi testate.

  Galaxy S23 ar putea folosi senzorul de 200 megapixeli

  Este mult prea devreme pentru a specula ce ne va rezerva Galaxy S23, în afară de procesoarele Qualcomm/Exynos de următoarea generație. Acesta din urmă ar trebui să fie incredibil, deoarece va fi primul siliciu fabricat pe procesul GAAFET de 3nm al Samsung LSI, despre care se spune că este mai eficient din punct de vedere energetic decât modelele FINFET tradiționale.

  Mai mult, Samsung Galaxy S23 Ultra ar putea folosi senzorul camerei Samsung de 200 megapixeli, deși aproape sigur nu va fi primul care va face acest lucru. Ne putem aștepta să vedem viteze 5G mai bune datorită modemului x70 de la Qualcomm și poate chiar încărcării rapide care depășește 45W, deși este destul de greu de crezut.

  via

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.