More

  OnePlus 10 Pro primește prima actualizare globală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  OnePlus 10 Pro primește prima actualizare globală, potrivit unei postări pe forumul OnePlus.

  OnePlus a decis să scoată în sfârșit modelul 10 Pro din China și l-a lansat pe piețele globale. Iată că la doar 24 de ore după lansare, compania a emis deja prima actualizare software pentru modelul global.

  Noua versiune este etichetată pentru modelele din UE drept NE2213_11.A.12, iar această lansare ar trebui să urmeze foarte curând.

  OnePlus 10 Pro primește prima actualizare globală

  Lista de modificări este aceeași pentru toate piețele, prezentând optimizări ale vitezei de focalizare pentru videoclipurile filmate în slow-mo, fotografii îmbunătățite în modul portret și un balans de alb mai bun pentru camera frontală. Este cuprins și un algoritm optimizat de recunoaștere a amprentelor digitale care îmbunătățește rata de succes a deblocării, o performanță și o fluență mai bună în jocuri, conexiuni Wi-Fi mai stabile și o experiență Wi-Fi îmbunătățită în general și, în general, o stabilitate mai bună a sistemului.

  În plus, a fost remediată o problemă legată de semnalul mobil instabil în anumite scenarii. Ca de obicei, lansarea acestei actualizări va fi incrementală, așa că este posibil să dureze câteva zile până la finalizarea ei.

  Având în vedere că modelul global abia a fost anunțat, bănuim că această actualizare este cea care va fi disponibilă pentru 99% dintre proprietari, în momentul în care vor scoate telefonul din cutie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.