More

  GoPro Volta este cel mai nou grip multifuncțional

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  GoPro Volta este un produs care joacă atât rolul de grip, baterie externă și telecomandă, toate la un loc. De ce este atât de important? Pentru că prelungește perioada de funcționare a camerei până la de trei ori mai mult.

  Cel mai probabil, nu veți cumpăra niciodată o cameră GoPro pentru durata de viață a bateriei. În general, camera de acțiune de la GoPro nu a excelat la acest capitol. iar acest lucru l-am menționat cu orice recenzie realizată la Noobz. Am filmat vloguri întregi cu GoPro Hero 7 și Hero 8, iar de fiecare dată trebuia să mergem cu mai multe baterii după noi.

  Acum, compania a lansat un nou grip numit Volta, care ar putea prelungi durata de viață a bateriei unei camere GoPro de până la trei ori. Combinat cu propria baterie a GoPro, grip-ul Volta poate oferi până la 4 ore de înregistrare 5.3K la 30 cadre pe secundă.

  GoPro Volta prelungește perioada de funcționare

  Pe lângă bateria sa încorporată de 4900mAh, Volta vine și cu butoane integrate pentru cameră pentru a oferi acces la comenzi cu o singură mână, în timp ce GoPro este fixat pe grip. Îl poți folosi chiar și ca telecomandă la o distanță de până la 30 m.

  În cazul în care ai nevoie de un trepied pentru fotografiere, poți oricând să extinzi picioarele încorporate. Volta este compatibil atât cu Hero 10, cât și cu Hero 9, dar va încărca și orice dispozitiv USB-C, inclusiv GoPro MAX și modelele mai vechi.

  GoPro Volta costă 130 dolari sau 91 dolari dacă ești abonat GoPro. Cu toate acestea, vine și la pachet cu noul GoPro Hero 10 Black Creator Edition. Compania a creat un pachet pentru creatori, pentru a strânge la un loc tot ce au nevoie.

  Pe lângă camera în sine și un grip Volta, pachetul vine cu Media Mod și Light Mod de la GoPro. Aceste moduri adaugă camerei un microfon direcțional încorporat, un microfon de 3,5 mm și porturi de ieșire HDMI, precum și iluminare LED cu patru niveluri de luminozitate de până la 200 de lumeni.

  Pachetul este mai ieftin pentru abonații care plătesc companiei 50 dolari pe an. Membrii noi vor putea chiar să obțină pachetul pentru 532 dolari, ceea ce reprezintă o reducere destul de substanțială față de prețul total de aproximativ 760 dolari al articolelor, atunci când sunt achiziționate individual.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.