More

  Sony lansează noile căști de top WH-1000XM5

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony lansează noile căști de top WH-1000XM5 cu funcția de anulare a zgomotului și rescrie regulile experiențelor de audiție.

  Sony lansează astăzi cel mai nou model al seriei sale premiate 1000X, noile căști wireless WH-1000XM5 cu funcția de anulare a zgomotului. Noul model le oferă utilizatorilor o experiență imersivă complet nouă, fără distrageri și datorită implementării noilor tehnologii Sony, duc calitatea audio și capacitatea de top de anulare a zgomotului a modelului anterior WH-1000XM4 la un alt nivel.

  Cea mai bună experiență de anulare a zgomotului tocmai a devenit și mai bună

  Căștile WH-1000XM5 au fost realizate folosind cea mai avansată tehnologie Sony în materie de anulare a zgomotului, integrând două procesoare care controlează opt microfoane ce reduc dramatic zgomotul, în special în gama notelor de mijloc și a notelor înalte. Modelul oferă și funcția Auto NC Optimizer care se ocupă de optimizarea automată a nivelului de anulare a zgomotului, în funcție de mediul în care se află utilizatorul. Astfel, fie că utilizatorul încearcă să se concentreze la munca sa într-o cafenea aglomerată sau își dorește să se relaxeze pe durata drumului până la birou, căștile WH-1000XM5 conturează un mediu de ascultare imersiv.

  Cu ajutorul Integrated Processor V1, WH-1000XM5 eliberează întregul potențial al procesorului Sony HD Noise Cancelling Processor QN1, cu driverul special proiectat de 30mm care amplifică puterea de anulare a zgomotului. Aceste funcționalități îmbunătățesc claritatea sunetului și reproducerea bass-ului, creând o experiență incomparabilă de anulare a zgomotului care le permite utilizatorilor să se deconecteze complet de la lumea din jurul lor.

  Sunet excepțional, proiectat pentru perfecțiune

  Căștile WH-1000XM5 definesc un nou standard în ceea ce privește calitatea audio de top. Selecția meticuloasă a specialiștilor Sony atunci când vine vorba despre materiale și despre procesul de asamblare a acestora înseamnă că utilizatorii se pot bucura de melodiile favorite exact așa cum ar trebui experimentate acestea.

  Driverul de 30mm special proiectat, cu o structură ușoară și rigidă, utilizează material compozit din fibră de carbon ce îmbunătățește sensibilitatea la frecvențe înalte, pentru o experiență sonoră cât mai naturală. Tehnologiile unice Sony includ lipire fără plumb cu elemente din aur, pentru conectivitate excelentă și optimizarea circuitului, detalii care garantează că utilizatorii se bucură de sunet clar și consistent pentru fiecare melodie.

  Mai mult, aceștia pot experimenta conținut audio premium, cu și fără fir, datorită High-Resolution Audio, prin tehnologia unică Sony de codare audio LDAC – adoptată ulterior la nivel de industrie. Toate piesele vor fi, astfel, aduse la o calitate a sunetului de înaltă clasă prin folosirea DSEE Extreme care îmbunătățește calitatea fișierelor audio în timp real, permițându-le utilizatorilor să perceapă toate detaliile fine pe care artistul le-a imprimat melodiilor favorite.

  De asemenea, aceste noi căști sunt certificate 360 Reality Audio, ceea ce înseamnă că fiecare utilizator se poate bucura de o experiență de audiție imersivă, personalizată.

  Calitate a apelurilor de top în industrie

  Cu ajutorul căștilor WH-1000X5 utilizatorii pot prelua apeluri, indiferent de locul în care se află. Tehnologia precisă Sony Voice Pickup utilizează patru microfoane cu beamforming și o structură bazată pe reducerea zgomotului prin utilizarea inteligenței artificiale (AI) pentru a izola precis vocea vorbitorului, în vreme ce o nouă structură dedicate reducerii zgomotului cauzat de vânt minimizează acest factor perturbator în timpul apelurilor de voce. Așadar, acum o stradă aglomerată sau un mediu de lucru zgomotos devin și ele locuri ideale pentru un apel rapid către prieteni sau colegi.

  Design nou, îmbunătățit, pentru un confort și mai mare

  Pentru cei care sunt deja familiari cu design-ul iconic al seriei WH-1000X, noile WH-1000XM5 vin cu o evoluție frumoasă la nivel de stil – un nou design fără elemente perturbatoare, cu un finisaj fin, într-o bandă de prindere peste cap din piele moale, complet nouă și ea, alături de un slider fluid. Noul material moale al cupelor, din piele sintetică, se oferă o purtare confortabilă, eliminând presiunea asupra urechilor și blocând zgomotul extern, în așa fel încât utilizatorii pot continua audiția întreaga zi, fără niciun fel de disconfort.

  Căștile care oferă control fără efort

  Sony știe că lumea de astăzi se mișcă într-un ritm alert, așadar la finalul unei zile aglomerate de lucru, atunci când utilizatorii ajung în liniștea propriei locuințe, căștile WH-1000XM5 fac ca această tranziție să fie una foarte fluidă, datorită funcției Adaptive Sound Control. Aceasta ajustează automat sunetul pentru a se potrivi mediului înconjurător, recunoscând cele mai frecventate locații și ajustând în consecință setările de sunet ambiental.

  Modelul WH-1000XM5 integrează și opțiunea Quick Access, în așa fel încât pot fi configurate pentru a relua redarea de pe Spotify, de exemplu, doar prin atingerea cupei o dată sau de două ori, fără să fie nevoie ca utilizatorii să atingă smartphone-ul.

  Sony oferă și posibilitatea de a asculta muzica favorită în siguranță, datorită aplicației Sony Headphones Connect, comparând datele referitoare la presiunea sunetului înregistrate de căști cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Astfel, utilizatorii vor primi notificări instant direct din sistemul de operare atunci când nivelul volumului este prea ridicat.

  Căștile WH-1000XM5 vin și cu funcționalități inteligente care să-i ajute pe utilizatori să navigheze fără efort prin toate provocările unei zile. Datorită funcției Speak-to-Chat, de exemplu, aceștia pot purta o scurtă conversație, iar căștile vor opri automat muzica, lăsând să pătrundă sunetul ambiental. Odată ce discuția s-a încheiat, muzica va continua să fie redată. Iar cu ajutorul „Instant Pause” soundtrack-ul propriu se va opri imediat ce castile sunt date jos.

  Modelul WH-1000XM5 este compatibil și cu Google Assistant și Alexa, în așa fel încât să fie de ajutor și pentru situațiile întâmpinate zilnic, pentru suport hands-free și atunci când cei care le poartă se află în mișcare. Aceștia se pot conecta cu prietenii și familia, pot să obțină informațiile de care au nevoie, să asculte muzică, să seteze memento-uri și multe altele, doar prin utilizarea cuvintelor „OK Google” sau „Alexa”, activând astfel asistentul vocal favorit.

  Asociere fără efort cu alte dispozitive

  Păstrarea unei conexiuni continue nu a fost niciodată mai simplă, pentru că aceste căști Bluetooth pot fi asociate cu două dispozitive simultan. Atunci când utilizatorii primesc un apel, căștile știu de la care dispozitiv vine acesta și se conectează automat la device-ul potrivit. De asemenea, cei care le poartă pot să comute rapid între două dispozitive, doar prin atingerea unui buton.

  Căștile WH-1000XM5 sunt compatibile și cu noua funcționalitate Google Fast Pair, făcând astfel posibilă conectarea lor facilă cu dispozitivele Android. De asemenea, utilizatorii pot să-și identifice locul în care și-au lăsat căștile, iar funcția Swift Pair face ca asocierea lor cu laptopul, PC-ul sau tableta cu Windows 11 sau Windows 10 să fie foarte rapidă și simplă.

  Proiectate cu grijă pentru mediul înconjurător

  Sony a realizat aceste căști cu multă grijă pentru mediul înconjurător. În ambalajul noilor WH-1000XM5 nu există plastic, acesta fiind realizat pe baza unor principii care se referă la atingerea unei amprente cât mai scăzute asupra mediului, dar și a unei filosofii de tip „Made to be Remade” („Proiectat pentru a fi Reutilizat”), care are o orientare foarte puternică spre responsabilitatea socială. Cutia produsului este realizată folosind materiale reciclate și sustenabile, dezvoltate special pentru Sony. Căștile WH-1000XM5 folosesc și materiale din plastic reciclat de la anumite componente ale automobilelor.

  Putere și portabilitate întreaga zi

  Sony vrea să le ofere utilizatorilor ocazia de a rămâne conectați și de a se bucura ore întregi de muzica artiștilor favoriți, asigurându-se că nimic nu interferează cu experiența de audiție. Astfel, căștile WH-1000XM5 vin cu o autonomie impresionantă a bateriei, de 30 de ore, în așa fel încât sunetul la superlativ să îi însoțească și în călătoriile lungi. Iar pentru cei care se află pe fugă, căștile oferă un timp remarcabil de ascultare de 3 ore cu doar 3 minute de încărcare printr-un cablu USB Power Delivery (PD).

  Modelul WH-1000XM5 vine și cu o carcasă practică ce își poate reduce volumul, în așa fel încât să devină mai subțire și să poată fi depozitată foarte ușor, în așa fel încât căștile să poată să-i însoțească pe posesori în orice călătorie.

  Parteneriatul cu superstarul global Khalid

  Pentru lansarea noilor WH-1000XM5, Sony a încheiat un parteneriat cu starul global Khalid, artist Sony Music Entertainment, pentru ca acesta să povestească mai multe despre felul în care căștile oferă o experiență de audiție premium pentru muzica favorită.

  „Ca artist și iubitor de muzică, audiția de calitate este foarte important pentru mine, iar noile căști Sony WH-1000XM5 oferă experiențe muzicale de calitate, la cel mai înalt nivel”, a spus Khalid. „Funcția de anulare a zgomotului chiar de face să te simți mai aproape de muzică și să auzi toate detaliile unei piese, transportându-te într-o altă lume, așa cum îmi place să experimentez muzica”.

  Preț și disponibilitate

  CăștileWH-1000XM5 sunt disponibile în variantele de culoare negru și argintiu platinat și vor putea fi achiziționate începând cu luna mai, la un preț aproximativ de 2100 de lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.