More

  Samsung va oferi soluții de Rețele Private 5G pentru sectorul Public și Privat din Coreea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics a anunțat că a fost selectată pentru a oferi soluții 5G pentru cinci agenții guvernamentale și instituții private din Coreea. Acest proiect face parte din inițiativa guvernului de a promova ecosistemul privat 5G al țării, permițând operatorilor non-telecom să construiască și să opereze rețele 5G folosind 4.7GHz și 28GHz – care sunt benzi de frecvență dedicate pentru rețelele 5G private din Coreea.

  Samsung va oferi soluții avansate de rețea 5G privată pentru o serie de entități din sectorul public și privat – inclusiv energie, siguranță, gestionarea resurselor de apă, servicii medicale și educație medicală.

  În sectorul public, Samsung colaborează cu trei mari agenții guvernamentale:

  • Korea electric Power Corporation, cea mai mare companie de electricitate din Coreea, intenționează să implementeze tehnologii inteligente de rețea și să construiască gemeni digitali pentru a spori siguranța și eficiența la locul de muncă. O tehnologie digitală dublă este o replică virtuală a unei stații electrice și va ajuta la monitorizarea și inspecția acestei statii de la distanță. Acest lucru nu numai că economisește timpul și resursele cheltuite pentru inspecțiile de la fața locului, dar permite și monitorizarea în timp real a mediului de lucru al angajaților. Camerele portabile alimentate cu 5G și roboții autonomi vor spori, de asemenea, capacitățile de control și monitorizare în diferite locații.
  • Korea Industrial Complex Corporation, o agenție guvernamentală care gestionează și sprijină complexele industriale, va implementa o platformă de siguranță digitală bazată pe 5G în diferite puncte de lucru. Samsung îi va ajuta să construiască un sistem robust de monitorizare inteligentă bazat pe inteligență artificială pentru detectarea pericolelor de incendiu și a oricăror alte riscuri de securitate sau urgențe în timp real.
  • Korea Water Resources Corporation, o agenție guvernamentală pentru gestionarea resurselor de apă, va construi gemeni digitali – modele virtuale ale bazinelor hidrografice din lumea reală – pentru a vizualiza cu precizie fluxul de apă și pentru a prezice posibilele pericolele, cum ar fi daunele provocate de inundații. De asemenea, gemenii digitali ai instalațiilor de purificare a apei vor oferi simulări precise bazate pe inteligență artificială ale procesului de purificare a apei, îmbunătățind precizia în gestionarea apei și predictibilității.

  În sectorul privat, Samsung va lucra, de asemenea, cu două dintre cele mai mari și mai avansate spitale din Coreea, pentru a implementa servicii medicale îmbunătățite, transformând industria sănătății:

  • Spitalul Ewha Womans University Mokdong va introduce servicii medicale inteligente, cum ar fi randarea 3D a tomografiei computerizate (CT), reconstrucția rapidă a imaginilor medicale și colaborarea chirurgicală în timp real, pe distanțe lungi, utilizând interacțiunea virtuală.
  • Samsung Medical Center va folosi 5G pentru a-și îmbunătăți programul de educație medicală. Spre exemplu, training la distanță folosind ochelari AR, simularea virtuală a condițiilor chirurgicale live și transmiterea în direct, 360, a înregistrărilor operațiilor chirurgicale.

  Pentru extinderea rețelelor private 5G în Coreea, Samsung va oferi soluții avansate de rețea privată 5G, inclusiv Compact Macro, Compact Core și echipamente radio in benzile de 4,7 GHz și 28 GHz. Acest nou proiect urmează implementării recente de către Samsung a primei rețele 5G private din Coreea la noul sediu al platformei Naver.

  Echipamentele Radio private 5G de la Samsung sunt capabile să ofere performanțe cu funcții optimizate de uplink, ceea ce poate crește raportul de încărcare de date prin rețea de până la 40%. Această ultimă caracteristică este concepută pentru a ajuta întreprinderile să încarce cantități mari de date prin numeroase dispozitive utilizate simultan, element necesar în multe rețele private.

  Yong Chang, vicepreședinte a echipei globale Sales and Marketing, din cadrul diviziei Networks, Samsung Electronics

  ,,Rețelele private 5G vor permite schimbări progresive în toate verticalele din industrie. Aplicații precum gemenii digitali, vehiculele autonome, AI și AR sunt doar câteva exemple de utilizare pentru 5G. Samsung înțelege nevoile unice ale companiilor și este capabilă să ofere experiențe optimizate de rețea. Suntem încântați să ajutăm la dezvoltarea ecosistemului privat 5G din Coreea”.

  Samsung este pionier în soluții 5G end-to-end, inclusiv chipset-uri și echipamente Radio și Core. Prin cercetare și dezvoltare continuă, Samsung determină industria să avanseze în termeni de rețelele 5G cu portofoliul său de produse – vârf de pe piață, de la soluții de rețea RAN și Core virtualizate, la soluții de rețea privată și instrumente de automatizare bazate pe inteligență artificală. Compania oferă în prezent soluții de rețea pentru operatorii de telefonie mobilă care oferă conectivitate pentru sute de milioane de utilizatori din întreaga lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.