More

  AGON by AOC lansează mouse-ul AGON AGM600

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  AGON by AOC lansează mouse-ul de gaming AGON AGM600, destinat pasionaților de esports și jucătorilor dedicați titlurilor de acțiune și FPS. Cu un design ergonomic și confortabil, un suport texturat pentru degetul mare și o suprafață aderentă, 10 butoane personalizabile și integrare RGB, AGM600 va fi un accesoriu  râvnit de jucători pentru a-și elimina adversarii cu precizie.

  Mouse-ul AGM600 este, de asemenea, certificat cu tehnologia NVIDIA Reflex, pentru o capacitate de reacție maximă și o latență redusă.

  Acuratețe înaltă

  Jucătorii consideră mouse-ul principalul lor instrument pentru a-și învinge adversarii în competiții. Mouse-ul ideal trebuie să reziste în condiții dificile și să corespundă unor cerințe complexe. Un mouse bun pentru un gamer esports este asemănător cu sabia unui paladin. Acesta trebuie să fie ergonomic, durabil, precis și flexibil pentru orice ocazie.

  Datorită formei ergonomice arcuite, AGM600 suportă stiluri de prindere tip „palmă” sau „gheară” pentru utilizarea cu mâna dreaptă. Stratul de protecție mat, prietenos cu pielea, asigură o senzație confortabilă pentru mâna utilizatorului, în timp ce lateralele din silicon cu dublă injecție asigură o prindere sigură.

  Picioarele de teflon asigură manevrarea ușoară a acestuia pe diferite tipuri de suprafețe. Fiind un mouse ușor, dar rezistent, AGM600 cântărește ~115 g (fără cablu), exact cât trebuie pentru a aluneca ușor și a rămâne precis în situații critice. Conectarea la PC se realizează prin intermediul unui cablu USB de 1,8 m și care este matisat pentru o durabilitate sporită.

  AGM600 este echipat cu un total de 10 butoane personalizabile. Pe lângă butoanele stânga/dreapta și rotița scroll  din metal, mouse-ul dispunde de trei  butoane laterale care sunt ușor accesibile cu degetul mare. În plus, sub rotița scroll se regăsesc două butoane pentru a crește sau a scădea valoarea DPI cu ușurință, o caracteristică excelentă atunci când utilizatorii au nevoie de precizie, sau viteză pentru a acoperi cu ușurință întregul ecran cu cursorul.

  În luptă, butonul lateral dedicat poate fi ținut apăsat pentru a altera temporar DPI-ul din mers, perfect pentru momentele ce necesită precizie la nivel de pixel. În cele din urmă, AGM600 dispune de două butoane suplimentare pe partea laterală a butonului stâng (click stânga), care în mod implicit permit utilizatorilor să ajusteze nivelul audio general. Toate cele 10 butoane ale modelului AGM600 sunt complet personalizabile.

  AGON AGM600 va fi disponibil începând cu luna  octombrie 2022 la prețul recomandat de 269 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.