More

  TikTok îmbunătățește experiența LIVE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  TikTok găzduiește un ecosistem divers format din creatori și comunități care creează conținut autentic și formează conexiuni la nivel global. TikTok LIVE aduce oamenii alături prin conținut care distrează și inspiră și le oferă creatorilor ocazia de a-și prezenta viețile într-un mod autentic, pe măsură ce creează legături puternice cu oameni din toată lumea – totul în timp real.

  LIVE-uri împreună prin funcția Multi-Guest

  Pentru a crea conexiuni autentice cu oamenii din comunitate, TikTok și-a actualizat recent funcția Multi-Guest. Creatorii care realizează LIVE-uri pe TikTok pot găzdui acum până la 5 invitați folosind layout-uri tip grid sau panel și au astfel ocazia să interacționeze cu publicul, să răspundă la întrebări, să creeze tutoriale video sau pur și simplu să împărtășească momentele importante cu comunitatea.

  De asemenea, odată LIVE, creatorii pot apăsa pe cele 3 puncte pentru a modifica o serie de setări printre care se numără posibilitatea de a trece de pe filmarea cu camera principală pe cea de selfie sau invers, adăugarea efectelor și stickerelor, filtrarea comentariilor sau adăugarea moderatorilor, dacă aceștia nu au fost deja desemnați.

  Eforturile TikTok pentru a păstra comunitatea în siguranță

  La baza TikTok se află încrederea și siguranța comunității TikTok. Astfel, TikTok lucrează permanent pentru a păstra utilizatorii și creatorii de conținut în siguranță și pentru a susține bunăstarea acestora. Prin urmare, TikTok anunță noi modificări și îmbunătățiri pentru a oferi comunității de pe platformă cea mai bună experiență posibilă atunci când folosește funcția TikTok LIVE.

  În prezent, utilizatorii trebuie să aibă peste 16 ani pentru a realiza LIVE-uri pe platformă. Începând cu 23 noiembrie, vârsta minimă pentru TikTok LIVE va crește de la 16 la 18 ani.De asemenea, TikTok ia în considerare diversitatea comunității globale, așa că adoptă deja o abordare graduală a funcțiilor pe care utilizatorii le pot accesa în funcție de vârsta acestora.

  De exemplu, utilizatorii tineri trebuie să aibă peste 16 ani pentru a accesa Mesajele Directe și peste 18 ani pentru a trimite cadouri virtuale sau pentru a avea acces la funcțiile de monetizare.

  În plus, în săptămânile următoare, TikTok își propune să introducă noi modalități prin care creatorii pot alege dacă își doresc să se adreseze doar comunității adulte în LIVE-uri. De exemplu, un conținut distractiv poate fi mai potrivit utilizatorilor cu vârsta de peste 18 ani sau atunci când gazda unui live își dorește să povestească despre un moment dificil din viață și s-ar simți mai confortabil știind că se adresează doar adulților.

  Astfel, TikTok își dorește să maximizeze oportunitățile oferite de funcția LIVE și să păstreze totodată comunitatea în siguranță. În plus, TikTok consideră că aceste actualizări oferă și mai multă siguranță utilizatorilor tineri, pe măsură ce își construiesc prezența în mediul online.

  Remindere de siguranță pentru creatorii LIVE

  Creatorii LIVE pot folosi deja instrumentul de filtrare a cuvintelor cheie pentru a limita comentariile pe care le consideră neadecvate. În săptămânile următoare, TikTok va lansa o versiune actualizată a acestei funcții care va trimite un reminder utilizatorilor și le va sugera cuvinte cheie noi pe care ar putea dori să le adauge la lista de filtre.

  Pentru a face acest lucru, instrumentul analizează conținutul pe care un creator îl elimină cel mai frecvent din LIVE, observând cuvinte similare în aceste comentarii și apoi sugerând gazdei că ar putea dori să adauge aceste cuvinte la lista de filtre. Când TikTok a testat această caracteristică, a descoperit că aproape a dublat numărul de utilizatori care folosesc filtrarea cuvintelor cheie atunci când se uită la cei mai populari creatori LIVE.

  TikTok are o suită de funcții de siguranță care îi ajută pe oameni să păstreze controlul pe parcursul streaming-ului live și să remedieze problemele pe măsură ce apar. TikTok are o comunitate vibrantă și creativă și este important ca platforma să rămână un loc sigur, care să susțină și să bucure întreaga comunitate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.