More

  Samsung este partener oficial Snapdragon Pro Series

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics a fost numit partenerul oficial al Qualcomm Technologies pentru telefoanele mobile din seria Snapdragon® Pro, susținută de Samsung Galaxy. Competitorii Snapdragon Pro Series de la nivelurile Mobile Challenge și Mobile Masters vor folosi exclusiv dispozitive Samsung Galaxy cu sistem Snapdragon pentru competiții, începând cu finala Snapdragon Pro Series Mobile Challenge de la DreamHack Valencia.

  “Ne-am angajat să aducem dispozitive Samsung Galaxy de înaltă performanță cu Snapdragon în mâinile a miliarde de jucători din întreaga lume pentru a promova atât camaraderia, cât și spritul competitiv. În calitate de partener oficial pe zona de dispozitive mobile Snapdragon Pro, acest anunț consolidează parteneriatul nostru deja existent cu Qualcomm și este un pas important înspre atingerea obiectivului nostru comun de a duce mai departe tehnologia mobilă în domeniul e-sports.”, a declarat Stephanie Choi, EVP și CMO al diviziei  Samsung de Mobile Experience.

  “Colaborarea dintre ESL FACEIT Group, Samsung și Qualcomm demonstrează dedicarea noastră colectivă de a revoluționa piața de mobile e-sports. Prin aceasta, reușim să le oferim utilizatorilor o accesibilitate fără egal și o performanță superioară. Așteptăm cu nerăbdare să prezentăm toate atuurile pe care le pot regăsi jucătorii de top din lume care concurează la cele mai mari competiții internaționale – precum funcțiile premium, special create pentru jocuri mobile și fiabilitatea ridicată a dispozitivelor Samsung alimentate de Snapdragon.”, a menționat Don McGuire, SVP al Qualcomm Technologies, Inc. și CMO al Qualcomm.

  ESL FACEIT Group (EFG), cel mai important furnizor de jocuri competitive, divertisment și e-sports, a reușit deja să transforme Snapdragon Pro Series într-una dintre cele mai mari ligi globale de mobile e-sports, subliniind prioritatea sa de a democratiza accesul la competiții pentru următoarea generație de jucători pasionați.

  “Prin utilizarea tehnologiei de vârf de la Samsung și Qualcomm, EFG va continua să îmbunătățească experiența competiției pentru jucătorii de mobile e-sports din întreaga lume. Parteneriatul nostru cu Qualcomm și Samsung evidențiază faptul că acum, mai mult ca niciodată, telefonul este o poartă de acces către experiențe uimitoare de joc și contribuie la crearea unei ere a tuturor.”, a declarat Kevin Rosenblatt, SVP Game Ecosystems, ESL FACEIT Group (EFG).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.