More

  Samsung Customer Service Plaza ridică standardul în reparații

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Plaza Vest a fost deschis în noiembrie 2011 de Samsung și ESD (Electronics Support Division), companie specializată în servicii after-sales, și a trecut printr-un proces de modernizare, în anul 2017, care a adus îmbunătățiri semnificative atât la nivelul soluțiilor oferite, cât și a tehnologiei folosite.

  Centrul de service Samsung Plaza Vest a lansat în premieră în 2012 serviciul de tip „Reparații într-o oră” pentru telefoane mobile și televizoare, asigurând până în prezent soluții de cea mai bună calitate, într-o manieră eficientă. De asemenea, clienții pot urmări în timp real evoluția reparației pe monitoarele special amenajate.

  Serviciul de reparații într-o oră a rămas în continuare un vârf de lance al centrului de service situat pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7. ESD asigură serviciile de service pentru producător, în acest caz Samsung, ceea ce înseamnă că, dacă dispozitivul este în garanție, centrul de service poate efectua reparații, dacă acestea sunt acoperite de garanție, indiferent de retailerul de unde ai achiziționat produsul. Singura condiție este ca acel produs să fie destinat pieței din România.

  În plus, în fiecare este Happy Friday. Toți deținătorii de telefoane mobile pot beneficia de înlocuirea display-ului cu Manoperă Zero, în limita unui singur produs pe lună.

  Site-ul ESD oferă suport extins clienților

  Pe site-ul ESD, clienții pot beneficia de o serie de avantaje între care se regăsesc „Estimare Cost Reparație”, „Programează-te Singur” și „Verifică Reparația”.

  Serviciul de tipul „Pick-up and Return”, prin care clientul se poate programa singur pentru preluarea dispozitivului în service, este cel mai folosit serviciu, care aduce un plus de confort clientului. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, iar un curier va ridica produsul și îl va duce în unitatea de service. Dacă produsul tău face parte din categoria produselor de dimensiuni mari cum ar fi FRIGIDER, CONGELATOR, AER CONDITIONAT, etc. acesta poate fi diagnosticat direct la domiciliu de un tehnician ESD.

  Pentru informații utile, urmărește ESD pe Instagram

  Electronics Support Division are prezență și pe Instagram unde distribuie o serie de informații utile, care pot fi de mare ajutor. Pe contul oficial sunt partajate anunțuri de interes cu noutăți atât pe parte de service, cât și informații utile despre cel mai bun mod prin care poți întreține produsele tale. Vorbim despre produse de tipul periuțelor electrice și până la telefoane mobile și televizoare cu diagonală mare sau frigidere.

  Dacă dorești să fii în permanență informat și să eviți greșelile pe care majoritatea utilizatorilor le fac, abonează-te la pagina Instagram ESD.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.