More

  Bitdefender 2013. Vezi noutăţile în soluţiile antivirus

  Bitdefender a anunţat lansarea în magazinele din Romania a generaţiei de produse 2013. Noua gamă de soluţii de securitate protejează utilizatorii în orice situaţie pe internet şi în afara acestuia.

  Ce aduce nou Bitdefender 2013?

  Interfaţa este aceeaşi de la Bitdefender 2012, îmbunătăţită, atât arhitectural cât şi din punct de vedere grafic.

  Funcţie Autopilot

  Pentru a limita cât mai mult acţiunile pe care utilizatorul trebuie să le aibă în vedere pentru asigurarea unei protecţii optime a sistemului, Bitdefender 2013 este echipat cu un mod denumit Autopilot. Acest mod gestionează toate acţiunile pe care antivirusul trebuie să le întreprindă, în funcţie de activităţile desfăşurate de utilizator. Alocarea resurselor este astfel cu mult optimizată, sistemul rulând mult mai rapid.

   

   

  Bitdefender Safepay

  Funcţia Safepay asigură securizarea tranzacţiilor efectuate prin deschiderea unui browser perfect securizat, dotat cu  o tastatură virtuală, acest modul encriptând toate informaţiile personale despre tranzacţiile efectuate pe paginile de banking sau shopping.

  Bitdefender Anti-Theft

  Funcţia Anti-Theft protejează sistemul, în viaţa reală, prin localizarea, blocarea şi ştergerea informaţiilor de pe laptop-urile sau notebook-urile pierdute sau furate.

  Oricât de mult am dori noi să credem că suntem protejaţi de diferitele ameninţări care circulă liber pe reţeaua de internet, trebuie să conştientizăm că o soluţie de securitate care să fie în permanenţă actualizată este un necesar şi nu un compromis. Vom urmări cu interes evoluţia companiei Bitdefender şi aşteptăm şi alte noi funcţii care să ne ajute în viaţa de zi cu zi pe reţeaua virtuală.

  Bitdefender are 5% din piaţa din SUA

  La evenimentul de lansare al noului produs, Florin Talpeş, CEO Bitdefender, a anunţat un record de vânzări pe piaţa din SUA, pe segmentul de vânzări online, pentru luna august a anului 2012. De asemenea, Bitdefender are o pondere în piaţa din SUA de 5% pe segmentul utilizatorilor individuali. Nici la capitolul corporate, soluţiile Bitdefender nu stau mai prost. Compania cu cel mai mare număr de licenţe, folosite de companie şi de clienţii acestora, este din China, iar numărul aproximativ este de 100 de milioane de licenţe. Putem spune ca din acest punct de vedere, Bitdefender prezintă încredere şi pentru utilizatorii care operează cu date ceva mai „delicate”, în ideea în care companiile sunt tot mai des victime ale spionajelor economice.

  După lansarea din luna iunie pe piețele internaționale, Bitdefender 2013 a luat deja două distincții foarte importante în industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013, respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here