More

  Minecraft nu va rula pe Windows 8

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Jocul Minecraft, creat şi dezvoltat de către Markus Persson, alias Notch, nu va rula pe noul sistem de operare Windows 8, potrivit gamespot.com. Citeşte pe NoobZ.ro care este motivul.

  Într-o postare pe Twitter, Markus Persson, cel care a creat jocul Minecraft, a lansat foarte multe cuvinte dure şi critice la adresa noului sistem de operare Microsoft, Windows 8. Persson susţine că a primit un email de la Microsoft în care dezvoltatorul de software îi cerea ajutorul pentru certificarea Minecraft pentru Windows 8.

  Notch nu vrea Minecraft să ruleze pe Windows 8

  „Le-am spus să oprească încercările de a strica PC-urile cu o platforma deschisă”, a relatat Persson.

  Windows 8 va fi lansat în perioada următoare, iar sistemul de operare a avut parte de multă atenţie pe partea „redesenării” interfeţei, dar se pare că Notch nu va fi printre cei care vor îmbrăţişa aceste schimbări.

  „Prefer să nu mai ruleze deloc Minecraft, decât să ruleze pe Windows 8”, a adaugat Persson. „În acest fel poate convingem câţiva utilizatori să nu treacă la Windows 8.”

  Pentru cei care nu cunosc „fenomenul” Minecraft, trebuie să avem în vedere faptul că există aproximativ 42.635.795 de utilizatori înregistraţi, dintre care 7.577.863 au achiziţionat jocul, iar la momentul la care scriem acest articol, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 127.304 de utilizatori şi 5.533 au achiziţionat jocul.

  În România, comunitatea Minecraft este de peste 5.000 de fani, iar jocul are propria pagina ce prezentare şi cu tutoriale: http://www.minecraft-romania.com/

  Putem spune că Minecraft este un joc care rivalizează cu MMO-urile puternice, iar Microsoft va trebui să acorde mai multă atenţie şi la „pretenţiile care izvorăsc” din piaţă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.