More

  UPC a ridicat viteza la internet la 150 Mbps

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  UPC România, unul dintre cei mai mari operatori de comunicaţii fixe de pe piaţa locală, a lansat noul portofoliu şi creşte viteza la 150 Mbps.

  “Tehnologiile digitale au schimbat complet modul în care comunicăm, ne informăm şi ne distrăm. Fiecare dintre noi îşi doreşte servicii dedicate, care să-i adreseze dorinţele specifice. Noi le oferim acest lucru clienţilor noştri, prin conceptul de casă digitală – servicii dedicate fiecărui membru al familiei şi adaptate pentru fiecare spaţiu al casei. Noul portofoliu duce acest concept la un nivel superior şi confirmă faptul că suntem aici să ne respectăm promisiunea – aceea de a-i conecta pe oameni cu lumea digitală, de a le oferi posibilitatea să descopere şi să se – declară Severina Pascu, CEO UPC România.

  În prezent, serviciul Fiber Power 150 Mbps este disponibil clienţilor din Bucureşti, urmând ca în perioada imediat următoare să fie extins către alte 3 oraşe – Cluj Napoca, Ploieşti şi Timişoara, la preţul de 50 de lei lunar (preţul include TVA). Compania nu a ridicat încă viteza de upload care în momentul actual se situează la 6 Mbps.

  UPC România introduce canale HD în toate abonamentele de televiziune digitală  de la 3 la abonamentul de bază până la 17 canale HD în pachetul extra.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.