More

  Mists of Pandaria – vânzări de peste 2,7 milioane de unităţi în prima săptămână

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Blizzard a dat publicităţii numărul de unităţi a ultimului expansion, Mists of Pandaria. De asemenea, Blizzard susţine că numărul abonaţilor a crescut. Noobz.ro îţi spune care este noul număr de abonaţi al jocului World of Warcraft.

  Prima săptămână de la lansarea celui mai nou expansion al cunoscutului MMORPG dezvoltat de Blizzard, World of Warcraft: Mists of Pandaria, a generat vânzări de peste 2,7 milioane de unităţi. Acest număr nu include şi vânzările din China, unde addounul a fost lansat la date de 2 octombrie 2012.

  Volumul foarte mare de vânzări s-a înregistrat în primele 24 de ore, respectiv peste 2,4 milioane de unităţi. La o analiză comparativă se observă o descreştere în interesul manifestat de utilizatori, Expansionul „Wrath of the Lich King” generând vânzari de 2,8 milioane de unităţi în primele 24 de ore, iar „Catalism” un număr de 3,3 milioane de unităţi. Se observă aici o desceştere firescă, am putea spune, pentru un joc foarte vechi şi care se erodează în timp. Cu toate acestea, există mulţi utilizatori care consideră jocul foarte captivant şi il cataloghează drept „cel mai bun expansion de până acum”.

  Dincolo de succesul înregistrat de noul addon, Blizzard anunţă mărirea numărului de abonaţi ai jocului la 10 milioane de utilizatori, o creştere semnificativă faţă de cei 9,1 milioane înregistraţi înainte de lansare. Deşi numărul abonaţilor a crescut, tot nu compensează pentru cei 11 milioane cu care Blizzard se mândrea, înainte de lansarea addonului Cataclism.

  Pentru cei care consideră World of Warcraft un joc depăşit, care ar trebui lăsat, de la sine, să moară, Blizzard a anunţat încă din luna martie a anului 2012 lucrul la încă două expasionuri ale jocului.  Până atunci, haideţi să vedem ce poate face noul expansion.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.