More

  Google introduce „disavow links”. Vezi ce face noua funcţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Începând cu data de 16 octombrie 2012, Google a introdus funcţia denumită „disavow links”, funcţie  care se adresează tuturor celor care deţin un site sau un blog. NoobZ.ro îţi spune cu ce te ajută această funcţie.

  Noua funcţie este accesibilă tuturor posesorilor care au înscris un site sau un blog în evidenţa Google, iar aceasta poate fi accesată prin intermediul serviciului oferit de Google .

  Noua funcţie vine să corecteze anumite anomalii în referinţele pe care un website le primeşte din locuri care pot fi considerate „suspicioase”. Astfel, daca deţinătorul website-ului observă un număr foarte mare de linkuri care sunt direcţionate către site-ul său, linkuri ce pot fi considerate o acţiune de spam manuală, clasificate şi drept „linkuri nenaturale”, această funcţie ajută la înlăturarea acestei probleme.

  Pentru cei care nu sunt foarte familiarizaţi cu modul în care Google ierarhizează rezultatele interogărilor, un rol foarte important îl reprezintă linkurile dintre pagini, aceste linkuri plasând pagina ca o sursă reprezentativă de informaţii. Este principiul de bază a PageRank-ului, iar linkurile sunt una dintre cele 200 de referinţe care stabileşte acest clasament.

  Dacă site-ul tău a fost depistat cu multe linkuri de tip spam, respectiv trimiteri de pe alte site-uri către pagini din site-ul tău, dar fără relevanţă concretă cu interogarea sau subiectul tratat. Acelaşi lucru este valabil şi pentru linkurile plătite.

  Dacă după înlăturarea tuturor linkurilor de tip spam către site-ul tău, încă mai există linkuri de care nu poţi scăpa, poţi vizita pagina Google de Disavow links.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  1 Comment

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.