More

  Romtelecom a introdus canalele Discovery pe platforma online

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Romtelecom, cel mai mare operator de comunicaţii fixe de pe piaţa locală, a îmbunătăţit grila de programe difuzate prin intermediul platformei Dolcetv.ro, introducând 14 noi canale documentare, de filme, știri și de desene animate.

  Cele 14 noi canale sunt: BBC Knowledge, Discovery, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, ID Discovery Investigations, Shorts TV, TCM, Comedy Central, Cartoon Network, Boomerang, BBC World News, CNN și TLC.

  “O parte dintre aceste noi canale au fost introduse în prima parte a acestui an în grila noastră de conținut liniar și pentru că noi credem în conceptul <<TV everywhere>>, a fost o decizie firească să le adăugăm și în lista de canale disponibile pe dolcetv.ro,” a afirmat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie și Comercial Rezidențial, Romtelecom.

  În grila Dolce TV se regăsesc la acest moment 40 de canale care pot fi urmărite live, înregistrări ale unor emisiuni de știri și sportive, dar și peste 50 de noi scurt-metraje, al căror număr va ajunge la peste 60 în iunie, inclusiv documentarul difuzat în exclusivitate la acest moment “Away to Norway”.

  De asemenea, luna următoare vor fi adăugate în filmoteca dolcetv.ro și aproximativ 20 de filme premiate cu  Oscar sau înscrise în această cursă, pentru cei care iubesc mega-producțiile hollywoodiene.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here