More

  AMD a anunţat procesorul FX-9590 de 5GHz

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  AMD a anuntat că viitorul procesor FX-9590 pe microarhitectura Piledriver a atins 5GHz în modul turbo.

  În ultimii ani, AMD a decis să se concentreze atât pe numărul de nuclee, cât şi pe frecvenţa procesoarelor, pentru a putea concura împotriva rivalului Intel, deşi nu doresc să concureze pe piaţa procesoarelor high-end. În prezent, compania a spus că viitorul procesor FX-9590 va avea Turbo Boost pe toate nuclee sale, atingând 5 GHz. În acest fel, va fi primul procesor, direct din fabrică, capabil să atingă 5 GHz.

  AMD a anuntat ca va lansa doua FX-9000 pentru seria de OEM (Original equipment manufacturer) și integratorilor de sisteme, în următoarele luni. AMD nu a furnizat vitezele exacte, înregistrate de procesor, dar a spus că FX-9370 va fi un procesor cu opt nuclee, care poate ajunge la 4.7GHz în modul Turbo, în timp ce FX-9590 cu opt nuclee va ajunge la 5GHz în modul turbo.

  Bernd Lienhard, vicepreşedintele AMD, a spus că „noul procesor FX 5GHz este o declarație de performanță pentru toţi gamerii care doresc o experienţă de joc la o rezoluţie ultra-performantă, coroborat cu tehnologia AMD Eyefinity.

  AMD a spus că procesoarele FX 9000 vor fi disponibile pentru OEM şi integratorii de sisteme, dar nu a precizat o dată la care produsul va fi disponibil în reţelele mari de distribuţie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.