More

  Cel mai uşor laptop cu ecran tactil din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice şi IT&C, a lansat VAIO Pro, disponibil în variantele de 11/13 inch, şi este cel mai ușor Ultrabook cu ecran tactil din lume

  Ambele variante VAIO® Pro sunt echipate cu sistemul de operare Windows 8. Carcasa este fabricată din fibre de carbon ultra-durabil, astfel că greutatea modelului de 11” este de doar 0,870 kg, respectiv de 1.060 kg pentru modelul de 13”. Design-ul Hexa-shell asigură Ultrabook-urilor un grad sporit de durabilitate, necesară dispozitivelor mobile.

  Ultrabook-urile încorporează cea mai nouă generație de procesoare Intel® Core™, ceea ce asigură suficientă  putere de calcul și autonomie.

  Experiența vizuală diferită este evidentă pe ecranul Full HD al noilor VAIO® Pro 11/13, fie că e vorba de filme, fotografii sau prezentări. Transpunând în industria PC-urilor experiența Sony BRAVIA, ecranul TRILUMINOS® Display for mobile asigură o vizionare mai mai naturală, în culori vii, în vreme ce X-Reality™ for mobile analizează fiecare imagine și reproduce pixelii care lipsesc pentru a optimiza calitatea materialelor video.

  VAIO® Pro 11/13 asigură o tastare confortabilă, zi și noapte, cu tastatura comodă, care se înclină ușor spre a spori confortul atunci când notebook-ul este deschis. Spațierea generoasă dintre taste și înălțimea potrivită a acestora reduc greșelile de scriere atunci când tastezi în grabă, în timp ce suportul pentru palme permite o poziție confortabilă pentru a evita acumularea oboselii în încheietura mâinii. Tastatura iluminată îți permite să tastezi lejer în spații slab luminate.

  Autonomia este generoasă a bateriei, care poate ajunge până la 7 ore  pentru VAIO® Pro 13 și până la 10 ore  pentru VAIO® Pro 11 În plus, bateria opțională permite extinderea autonomiei, care poate ajunge astfel până la 18 ore (**) pentru VAIO® Pro 13 și până la 25 ore (**) pentru VAIO® Pro 11.

  VAIO® Pro 11/13 asigură un sunet de calitate, indiferent că urmărești filme sau asculți muzica preferată. Tehnologia Clear Audio+ îți permite să alegi din patru variante diferite de setări în funcție de preferințele tale audio.

  Vrei să asculți muzică fără a-i deranja pe ceilalți? E suficient să atingi căștile NFC de Ultrabook-ul tău VAIO® Pro pentru a transfera instantaneu sunetul în căști.

  Încărcătorul laptop-ului vine la pachet cu un mic router Wi-Fi, care transformă conexiunea Ethernet într-una Wi-Fi, astfel încât să poți avea conexiune la Internet şi pentru celelalte dispozitive.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  1 Comment

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.