More

  Evenimente LIVE pe Smart TV-urile Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung și Seenow lansează o serie de evenimente live exclusiv pe Smart TV-urile Samsung.

  Samsung Electronics Co, Ltd. a anunțat extinderea parteneriatului cu Direct One, pentru platforma Seenow, prin care posesorii modelelor de SMART TV de la Samsung se vor putea bucura, în exclusivitate, de evenimente transmise live și de conținut variat, de la piese de teatru la concerte.

  Evenimentele transmise în direct vor debuta pe 20 iunie cu un concert – Ţapinarii şi vor continua cu piesa de teatru Cupluri (22 iunie) ,cu spectacolul de improvizație Comedy Show (23 iunie) și cu piesa de teatru Bullets over Lipscani (28 iunie). Totodată, alături de conţinutul live, fiecare posesor nou de Smart TV va avea la dispoziție un voucher în valoare de 10 euro pe care sa îl utilizeze pe platforma Seenow.

  „Prin intermediul acestui proiect vom putea oferi utilizatorilor mai multe opțiuni de divertisment de calitate, care poate fi urmărit în confortul propriei locuinței la o calitate excepțională,” a declarat Victor Armășelu, Head of AV Division. „Acest parteneriat deschide un nou orizont pentru conceptul de TV-on-demand, concept care va reprezenta viitorul pentru generațiile următoare de televizoare inteligente.”

  Extinderea parteneriatului cu Seenow este un nou pas important pe care Samsung îl face pentru a răspunde dorințelor utilizatorilor români de Smart TV-uri. Conform unui studiu realizat în luna aprilie a anului curent, aproximativ 40% dintre respondenții care nu au încă Smart TV au declarat că doresc să facă o astfel de achiziție și că sunt interesați de aplicațiile și de facilitățile pe care aceste produse le oferă. În plus, studiul a relevat că 66,69% dintre respondenți sunt interesați să folosească Smart TV-ul în principal pentru a naviga pentru video on demand, conform declarațiilor lor.

  Acestă inițiativă are rolul de a le oferi posesorilor de Smart TV-uri content relevant, adaptat schimbărilor de consum de media influențate de Internet.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.