More

  Instagram pregăteşte o surpriză pe 20 iunie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O informaţie surprinzătoare, care vine „pe surse”, din tabara Facebook, aduce o surpriză extraordinara pentru utilizatorii de mobile, pasionaţi de editarea foto oferită de aceste device-uri: începând din 20 iunie, Instagram va permite upload şi sharing video pe platforma deţinută.

  Nu există prea multă informaţie în acest sens, fiind un secret pe care cei de la Facebook îl păzesc cu străşnicie. Dacă, totuşi, sursa este veridică, expansiunea, pe care o va cunoaşte această aplicaţie, este greu de imaginat. Cu câteva săptămâni în urmă, o altă sursă a relatat că Facebook testează un efect video numit „Vine effect„, similar cu efectul oferit de Twitter pentru acelaşi gen de aplicaţie.

  Ca strategie de marketing, acest pas ar fi unul de succes, care ar spori enorm popularitatea acestei aplicaţii. Nu se ştie, încă, ce efecte sau filtre vor fi disponibile, singurul detaliu mai tehnic ar fiind că filmuleţele vor avea o lungime de aproximativ 5-10 secunde.

  Instagram are peste 100 de milioane de useri, număr care a crescut rapid mai ales de când Facebook a cumparat compania pentru suma de 715 milioane de dolari.
  Aşteptăm cu interes data de 20 iunie pentru a putea reveni cu amănunte.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.